Nincs engedélyezve a javascript.
children_cute_drawing_159823-3.jpg
2018. július 19.

Kiadónk, a Móra eddig is számos könyvet, foglalkoztatót, más olyan kiadványt jelentetett meg, amelyeket nem csak otthon forgatnak kedvtelve gyerekek és fiatalok, de óvodai foglakozásokon, általános iskolai tanórákon a pedagógusok is eredményesen használnak.Az említett kiadványok oktatásban - nevelésben betöltött fontos szerepe miatt döntöttünk úgy, hogy színes irodalmi kínálatunk felhasználását szakszerűen átgondolt segédanyagokkal is bővítjük. Honlapunkon az alább tematizált kínálatunk folyamatosan bővül. Ezek az anyagok regisztráció után ingyenesen letölthetők.

PEDAGÓGUS SEGÉDANYAGOK

Itt olyan pedagógiai munkát segítő anyagok találhatók, amelyek óvónők, tanítók, szaktanárok, osztályfőnökök órai munkájának tervezéséhez, vagy a tanulók szabadidejének eltöltéséhez adnak ötleteket, támpontokat.

  • FELADATLAPOK
    A gyerekek egyéni iskolai, otthoni munkáját segítik.
    Céljuk a játszva tanítás, melyben az olvasás és ismeretszerzés szinte önkéntelenül párosul az örömszerzéssel.

  • FOGLALKOZÁSTERVEK
    A regények feldolgozását segítik.
    Teljes körű és részletes leírásokat tartalmaznak egy-egy olvasmányhoz kapcsolódó téma, probléma feldolgozásához. Az itt található tevékenységformák,kérdések, feladatok azonban nemcsak az adott olvasmány megközelítéséhez adnak támpontokat, hanem adaptálható mintaként is szolgálnak a további munkához.

  • OLVASÓPRÓBÁK
    Kizárólag a művek megértését segítő kérdéssorokat tartalmaz.
    Arra szolgál, hogy ki-ki ellenőrizni tudja, valóban jól emlékszik az adott olvasmány minden fontos részletére, s megfelelően meg is értette azt.
  • TEMATIKUS KÖNYVAJÁNLÓK

    Műveltségterületek, tantárgyak tartalmi követelményeihez összeállított listák. Olyan meséket,kisepikai műveket, regényeket sorolunk fel bennük korcsoportok és témakörök szerint, amelyek szorosan kapcsolódnak a tantervi követelmények teljesítéséhez.

    HÍRLEVELEK

    A szakterület újdonságait weboldalunk mellett a negyedévente megjelenő Pedagógus hírlevelünkben ismerhetik meg.

    HÍREK, PÁLYÁZATOK

    Minden, ami házunk tájáról és az oktatás világából friss és érdekes.
    Hírt adunk újdonságokról, amelyek megváltoztatják az oktatásról vallott nézeteinket.
    Megosztunk véleményeket, amelyeket érdemes továbbgondolni.