Nincs engedélyezve a javascript.
Csak egy nap!

Csak egy nap!

2018. július 19.

Csak egy nap

A kérészek elbűvölő lények, csak hát kérészéletűek – egy napig élnek. Te mit tennél, ha ez várna a barátodra? A bátor kérész története érzékeny képesregény különleges rajzokkal.

csakegynap_1-1.jpg

A róka és a vaddisznó egy reggel újszülött kérésszel találkozik. Szomorúan gondolnak arra, milyen rövid élete lesz, ezért nem árulják el neki, hogy mi fog történni vele. Szeretnék boldoggá tenni, és elkezdődik a füllentések sorozata. Vajon ki akar a másik kedvében járni? A róka és a vaddisznó teszi vidámmá a kérész napját? Vagy fordítva?

Martin Baltscheit regények, hangjátékok, színdarabok és forgatókönyvek sokszorosan díjazott szerzője. A bátor kérész meséje egyszerre humoros és elgondolkodtató történet, Wiebke Rauers egyedi rajzaival.

A kötet egy hétig kizárólag kiadónk webáruházában érhető el, ráadásul kiemelt kedvezménnyel! Rendelje meg az elsők közt!

Csak egy nap

Csak egy nap

Martin Baltscheit
Móra Könyvkiadó, 2018.
A kérészek elbűvölő lények, csak hát kérészéletűek – egy napig élnek. Te mit tennél, ha ez várna a barátodra? A bátor kérész története egyszerre humoros és elgondolkodtató képesregény különleges rajzokkal.