Nincs engedélyezve a javascript.
Dr. Becky Kennedy
Dr. Becky Kennedy
Szerző

Dr. Becky Kennedy klinikai pszichológus, három gyermek édesanyja, akit a TIME magazin „A millenial szülők suttogójának” nevezett, és aki újragondolja, hogyan is neveljük a gyermekeinket. A hangsúlyt arra helyezi, mi megy végbe a gyermekekben és ezek alapján alkot egyszerű, otthon is könnyen alkalmazható stratégiákat a szülők számára.


Dr. Becky ma már több mint másfélmillió követővel rendelkezik az Instagramon, valamint egy egész gyűjtemény áll rendelkezésre gyermeknevelési workshopjaiból. Az elmúlt években egy rendkívül sikeres Apple podcast sorozatot hozott létre Good Inside with Dr Becky néven, és hírlevelet is indított. Végül pedig megszületett a maga nemében egyedülálló platform, a Good Inside Membership, ahol elérhető Dr. Becky teljes munkássága a gyermekneveléssel kapcsolatban. Ez egy ítélkezéstől mentes, hasonló értékrenddel rendelkező közösség, melynek tagjai bármikor fordulhatnak tanácsért a Good Inside által képzett szakértőkhöz is.


Dr Becky a Duke University Pszichológia és Humán fejlesztés szakán tanult, később pedig Klinikai Pszichológia szakon szerzett PhD fokozatot a Columbia Universityn.