Nincs engedélyezve a javascript.

5 éves a Kerekítő Közösség

2015. január 7.
5_eves_a_kerekito_kozosseg-1.jpg

25 percben a Kerekítőről, az ölbeli játékokról és az elfogadó szeretetről, és a Kerekítő első öt évéről. Végre fél órát kaptunk egy TV-ben! Mindenre volt időnk kitérni és betérni. Köszönöm a lelkes családok részvételét, hogy így télvíz idején felkerekedtek.

Benedek Krisztina gödöllői Tippentőnk táncolt velünk, Farkas Kati foglalkozásvezetőnk pedig negyedik gyermekével próbált interjút adni, Emese pedig próbált mézeskalácsot enni közben, amit azért tettem oda, hogy Kati tudjon interjút adni. Az élet egy állandóan változó körforgás. Az a rész a mézeskalácsról szól. De jól van ez így, hisz úgy mint az ölbeli játékokban, abban is benne van az elfogadó szeretet, a méz tartósítja a jó és édes dolgokat, megtartja az egészséget, a dió a tetején, a bölcsességre utal, hisz épp egy agytekervényt mintáz, és kicsit egy szívet is. Belegyúrtam 2014 összes Kerekítős mosolyát.

5_eves_a_kerekito_2-1.jpg

Ez az összeállítás nem jöhetett volna létre a családok nélkül. Az elmúlt öt év benne van. Külön köszönet a helyszíneinken, rendezvényeinken, Kapolcson és a TV felvételen velünk játszóknak. :)

Kívánunk 2015-re minden jót!

Kerekítő - Állatos játéktár CD melléklettel

Kerekítő - Állatos játéktár CD melléklettel

J. Kovács Judit