Nincs engedélyezve a javascript.

A HUBBY , a Magyar Gyermekkönyv Fórum shortlistjén három szerzőnk is szerepel!

május 4.

Büszkén tudatjuk, hogy a HUBBY , a Magyar Gyermekkönyv Fórum átadta az idei díjakat, és három szerzőnk is szerepelt az Év gyermekkönyvére jelöltek shortlistjén!

 

A következő könyvek kaptak jelölést:

hubby_matrica_dontos_45mm.png
Petőfi, a sztár

Petőfi, a sztár

Miklya Luzsányi Mónika
Móra Könyvkiadó, 2023.05.25.
A gazdagon illusztrált könyv célja, hogy a kétszáz éve született költőt új megvilágításba helyezze. Miklya Mónika pedagógus alapos kutatómunkája után oly' módon rendszerezte a szakirodalmat, hogy az 9 éves kortól egészen a 99-ig mindenki számára izgalmas olvasmány legyen.
hubby_matrica_dontos_45mm.png
Lukrécia papucsai

Lukrécia papucsai

Réz András
Móra Könyvkiadó, 2023.09.13.
Hát ez hallatlan! Lutz Ferenc, a helyettes természettudomány tanár hét diákot is megbuktat év végén. Ráadásul nem is akárkiket, hiszen ott van a Bukottak között Pötyi, aki pont a természettudományokban verhetetlen, a kitűnő tanuló Nagymester, valamint a mindenhez értő Edison. De a többiek - Bombázó, Fagyi, Homérosz és Hármaska - is bőven négyes átlag feletti tanulók.
hubby_matrica_dontos_45mm.png
Ég Bolt

Ég Bolt

Kiss Ottó
Móra Könyvkiadó, 2023.10.02.
A költészet egyik kimondatlan alapszabálya, hogy roppant bonyolult dolgokat végtelenül egyszerűen fogalmaz meg, akárcsak a matematika. Az Ég Bolt című kötetben egy kiskamasz felnövéstörténetét ismerhetjük meg.

Szívből gratulálunk a szerzőknek!