Nincs engedélyezve a javascript.

Az irodalom és a játékos képességfejlesztés kapcsolódása és integrálása az óvodai mindennapokba – A bambinoLÜK oktatójáték és a kortárs mesék

30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés

2023. február 8.

Alapítási engedély száma:471/10/2022

30 órás gyakorlatorientált képzés, melynek tudásanyaga lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők sikeresen beépíthessék módszertanieszköztárukba a játékos, játékba ágyazott képességfejlesztést, különöstekintettel a bambinoLÜK táblára és füzetekre, valamint a kortárs gyermekirodalmialkotásokra.

A képzés elvégzéséről végbizonyítványt adunk!

Mit nyújt Önnek a képzés?

  • A továbbképzés résztvevői megismerik a játék, mint módszer óvodai nevelésben és fejlesztésben betöltött szerepét.
  • elsajátítjákl a LÜK-módszert (magyar megfelelője Logika-Ügyesség-Kitartás), annak különböző fejlesztési lehetőségeit, megismerik az iskolaérettség és az ehhez kapcsolódó részképességek fejlesztésében, valamint a differenciálásban betöltött szerepét.
  • A továbbképzés résztvevői képet kapnak a módszer széles körű alkalmazásairól, főként a kortárs meseirodalmakkal való kapcsolódási lehetőségeiről.
  • A módszer ismeretében a résztvevők képessé válnak arra, hogy a módszert beépítsék saját óvodapedagógiai programjukba, továbbá alkalmazni és adaptálni tudják az elsajátított tartalmakat az óvodai nevelés különböző tevékenységi formáiban.

Előadók

d. Böddi Zsófia pszichológus, egyetemi oktató ELTE-TÓK

Kerekes Valéria egyetemi oktató ELTE-TÓK


A tanúsítvány kiállításának feltétele:

Egy olyan foglalkozásterv benyújtása, mely a LÜK-játék és módszer és egy-két kortárs mese tetszőleges feldolgozását mutatja be oly módon, hogy a hagyományos módszertani megoldások mellett épít a tanfolyamon bemutatott LÜK-módszer és kortárs mesék ötvözése által nyújtott lehetőségekre. Terjedelem 5-8 oldal.

A képzés díja: 30.000.- FT/fő

Részvételi feltételek:

Letöltés

Érdeklődni a pedagoguskepzes@mora.hu e-mail címen,

vagy a 06/1 320–4740/24 telefonszámon lehet.


Címünk: Móra Könyvkiadó 1066 Budapest, Jókai u. 6.

Központi telefonszám: 06/1 320-4740