Nincs engedélyezve a javascript.
EDU ÁSZ Díj a legászabb pedagógusoknak

Kitartóan, szívből, minden erejüket beleadva dolgoznak nap mint nap azért, hogy a gyerekeinknek a legjobbat adják. Gyakran érezhetik úgy, hogy erőfeszítéseik láthatatlanok, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél többször forduljon feléjük a reflektorfény.

Kisgyermekgondozók, óvónők, tanítók, tanárok.

Idén 2. alkalommal szeretnénk díjazni őket a ti segítségetekkel!

Mutassátok meg nekünk Magyarország kiemelkedő pedagógusait bölcsitől általános iskoláig!

Nálatok ki az EDU ÁSZ?


Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvónénitek, óvóbácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját, hogy érezze az elismeréseteket. Beszéljetek a szülőtársakkal, de a jelöltek előtt tartsátok titokban!

Ki lehet EDU ÁSZ pedagógus?

Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltér.

Bölcsődések:


A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban.

Óvodások:

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

Iskolások:

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánlást e-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde / óvoda / iskola

A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén:

- az intézmény neve, címe

- kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma; postacíme

- pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe;

- a csoport- vagy osztálylétszám.

Nevezési határidő: 2022. május 22. éjfél

Elbírálás, eredményhirdetés:

A nevezőket e-mailben értesítjük. Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok

az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó meglepetését kapják, melyet elpostázunk a megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon.