Nincs engedélyezve a javascript.

EDU ÁSZ Díj a legászabb pedagógusoknak

Elismerés azoknak, akik a legtöbbet teszik a gyerekeinkért

2023. március 28.
edu_asz_pedagogus_fejlec_230328_1.jpg

Kitartóan, szívből, minden erejüket beleadva dolgoznak nap mint nap azért, hogy a gyerekeinknek a legjobbat adják. Gyakran érezhetik úgy, hogy erőfeszítéseik láthatatlanok, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél többször forduljon feléjük a reflektorfény.

Kisgyermekgondozók, óvónők, tanítók, tanárok.

Idén 3. alkalommal szeretnénk díjazni őket a ti segítségetekkel!

Mutassátok meg nekünk Magyarország kiemelkedő pedagógusait bölcsitől általános iskoláig!


Nálatok ki az EDU ÁSZ?


Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvó nénitek, óvó bácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját, hogy érezze az elismeréseteket. Beszéljetek a szülőtársakkal, de a jelöltek előtt tartsátok titokban!

Ki lehet EDU ÁSZ pedagógus?

Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltér.

BÖLCSŐDÉSEK

BÖLCSŐDÉSEK

A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban.

ÓVODÁSOK

ÓVODÁSOK

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

ISKOLÁSOK

ISKOLÁSOK

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

PÁLYÁZAT BEADÁSA

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánlást e-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde / óvoda / iskola


A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén:

- az intézmény neve, címe

- kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma; postacíme

- pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe;

- a csoport- vagy osztálylétszám.


Nevezési határidő: 2023. május 14., éjfél

EREDMÉNYHÍRDETÉS

A nevezőket e-mailben értesítjük. Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó meglepetését kapják, melyet elpostázunk a nevező által megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon.