Nincs engedélyezve a javascript.

EDU ÁSZ díj a legászabb pedagógusoknak

Hangulatjavító intézkedés a Móra kiadó megbízásából!

2021. március 16.

Sok megkeresés érkezett hozzánk az elmúlt években, amikor különféle díjakat osztottunk általános iskolai pedagógusoknak, hogy az óvónők és a bölcsődei nevelők miért nem kaphatnak ilyet.


Most, hogy minden nevelő hatalmas erőkkel dolgozik a távoktatásban, nem halogathatjuk tovább, és meghirdetjük a bölcsődei nevelőket, dadusokat, óvónőket és iskolában oktató pedagógusokat is jutalmazó EDU ÁSZ díjat, melyet a gyermekek és szülők jelölése és támogatása alapján minden nevelő megkaphat, aki a pályázat feltételeinek megfelel.

NEM VÁLOGATUNK! DÍJAZUNK! HA TI IS DÍJAZZÁTOK ŐKET.

Nálatok ki az EDU ÁSZ?


Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvónénitek, óvóbácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU ÁSZ díját, hogy érezze az elismeréseteket. Beszéljetek a szülőtársakkal, de a jelöltek előtt tartsátok titokban!

Ki lehet EDU ÁSZ nevelő?


Az első, ami minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltér.

Bölcsődések:

A bölcsődések szülei fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korosztályban.


Óvodások:

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és vessék papírra az indokokat, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.


Iskolások:

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat, vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amiből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös élmények vannak, vagy miért hálásak neki.

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánlást e-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele: EDU ÁSZ díj bölcsőde / óvoda / iskola


A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén:


- az intézmény neve, címe

- kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma; postacíme

- pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe;

- a csoport- vagy osztálylétszám.

Nevezési határidő: 2021. május 28. éjfél

Elbírálás, eredményhirdetés:

A nevezőket e-mailben értesítjük. Az EDU ÁSZ díjat elnyert pedagógusok

az EDU ÁSZ Oklevél mellé a Móra kiadó ajándékcsomagját kapják, melyet elpostázunk a megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon.