Nincs engedélyezve a javascript.

EDU Ász díj a legászabb pedagógusoknak idén is!

Elismerés azoknak, akik a legtöbbet teszik a gyerekeinkért

március 25.
nevtelen_terv_78.jpg

 

Pedagógusaink kitartóan, szívből, minden erejüket beleadva dolgoznak nap mint nap azért, hogy a gyermekeinknek a legjobbat adják. Gyakran érezhetik úgy, hogy erőfeszítéseik láthatatlanok, ezért is tartjuk fontosnak, hogy minél többször kerüljenek reflektorfénybe.

Nálatok ki az EDU Ász?

 

Mutassátok meg nekünk Magyarország kiemelkedő pedagógusait bölcsitől általános iskoláig!

 

Fantasztikus a bölcsiben a gondozó nénitek, az oviban az óvó nénitek, óvó bácsitok vagy a suliban a tanító nénitek, tanító bácsitok? Ha igen, szerezzétek meg neki a Móra Kiadó EDU Ász díját, hogy így is kifejezzétek az elismeréseteket. Beszéljétek meg a szülőtársakkal, kit tartotok a legászabbnak, de a jelöltek előtt tartsátok titokban!

Ki lehet EDU Ász pedagógus?

 

Az első feltétel, amely minden korosztályra érvényes, hogy legalább a csoport vagy osztály fele támogassa a jelölést, a többi elvárás azonban korosztályonként eltér.

BÖLCSŐDÉSEK

BÖLCSŐDÉSEK

 

A bölcsődés gyerekek szülei fogalmazzák meg és írják meg nekünk az indokokat, hogy miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. Örömmel veszünk pacaalkotásokat vagy kollázst a gyerekek közös munkájaként, de ez nem feltétele a nevezésnek ebben a korcsoportban.

ÓVODÁSOK

ÓVODÁSOK

 

A bölcsődésekhez hasonlóan a szülőktől várjuk, hogy fogalmazzák meg és küldjék el nekünk, miért érzik kiemelkedőnek a nevelőt, mivel érdemli ki a díjat. A gyerekektől pedig rajzos, festős, színezős alkotásokat várunk az óvodapedagógussal kapcsolatban.

ISKOLÁSOK

ISKOLÁSOK

 

Az iskolásoktól írást és rajzokat, fotókat vagy bármilyen formájú képi megjelenítést egyaránt kérünk, amelyekből megtudjuk, milyen különleges dolgokat tesz a jelölt, mit szeretnek benne a gyerekek, milyen közös élményeik vannak, vagy miért hálásak neki.

PÁLYÁZAT BEADÁSA

 

A szkennelt vagy lefotózott rajzot és az ajánlást e-mailben küldjétek el a jatek@mora.hu e-mail-címre. A tárgyba írjátok bele:

 

EDU Ász díj bölcsőde / óvoda / iskola

 

A pályaművel együtt elküldendő adatok minden korosztály esetén:

 

- az intézmény neve, címe;

- kapcsolattartó e-mail-címe, telefonszáma; postacíme;

- pedagógusotok neve (esetleg beceneve), e-mail-címe;

- a csoport- vagy osztálylétszám.

 

 

Nevezési határidő: 2024. május 10., péntek éjfél

OKLEVELEK ÁTADÁSA

 

A nevezőkkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. 

 

Az EDU Ász díjat elnyerő pedagógusok az EDU Ász-oklevél mellé a Móra Kiadó meglepetését kapják, melyet elpostázunk a nevező által megadott címre, hogy átadhassátok pedagógusnapon.