Nincs engedélyezve a javascript.

Köszönjük, hogy velünk vagy!

2022. november 8.
194_136_kissrac-4.png

Sok-sok tervezgetés, egyeztetés, álmodozás és persze hosszú órák programozó munkája után elkészült, és 2022.11.08-án megnyitotta kapuit új virtuális meseboltunk!


Ha korábban már vásárlónk voltál 3 jó hírünk is van számodra:


1. Nem kell újra regisztrálnod, korábbi oldalunkon regisztrált fiókod a megszokott jelszavaddal használhatod.

2. Így megmaradtak a korábbi megrendeléseiddel kapcsolatos információk,

3. és természetesen eddig összegyűjtött hűségpontjaid, melyeket továbbra is felhasználhatsz.



Ha eddig nem tetted és szeretnél elsők között értesülni különleges kedvezményekről, új könyvek megjelenéséről, köteteinkhez köthető színházi előadásokról, bemutatókról, iratkozz fel hírlevelünkre a főoldal alján található dobozban néhány kattintással!


Ha kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, tanár vagy könyvtáros vagy, kérd a magánszemélyeknek szóló hírlevelünk mellett speciális intézményi leveleinket is, melyekben évente több alkalommal küldünk hírt kizárólag oktatási intézményeknek elérhető akciókról, pedagógiai segédanyagokról, versenyekről.


Ha új oldalunkat használva hibába ütközöl, hálásak vagyunk érte, ha jelzed nekünk a marketing@mora.hu e-mail címen, hogy minél előbb javíthassuk, optimalizálhassuk az adott funkciót!


Előre is köszönjük, hogy segítesz nekünk abban, hogy ne csak az olvasást, de a könyvvásárlást is igazi élménnyé tehessük!

Remek böngészést és karácsonyra készülődést kívánunk!