Nincs engedélyezve a javascript.

Lángoló nyaram

Szerelemről, szexről, jóságról és gonoszságról, menekültekről meg nehéz életű férfiakról. És persze a tengerről. A lángoló nyárról.

2018. november 28.

Nógrádi Gábor saját bevallása szerint a kamaszoknak szóló regényeiben a szerelemmel együtt járó érzelmi gubancot és a fékezhetetlen testi vágyat igyekszik olyan történetben és olyan szereplőkkel ábrázolni, hogy az olvasóknak segíthessen saját érzelmeik, szenvedélyeik, tetteik megértésében. Ilyen regény volt A gonosz hét napja és ilyen az újabb mű, a Lángoló nyaram.


Dávid, a tizenötéves magyar fiú és Dorte, a dán lány egy görög szigeten ismerkednek meg, és szeretnek egymásba. Dávid írónak készül, és úgy gondolja, mindent őszintén le kell írnia, márpedig van mit írni szerelemről, szexről, jóságról és gonoszságról, menekültekről meg nehéz életű férfiakról. És persze a tengerről. A lángoló nyárról.


forrás: kamaszpanasz.hu /2018.11.22.

Lángoló nyaram - Dávid és Dorte

Lángoló nyaram - Dávid és Dorte

Nógrádi Gábor
Móra Könyvkiadó, 2017.
A HAGYOMÁNYOSTÓL ELTÉRŐ TARTALMÚ KÖNYV!

Dávid gátlásos, tizenöt éves magyar fiú. Dorte derűs és természetes dán kamaszlány. A szüleikkel nyaralnak egy görög szigeten - és rögtön egymásba szeretnek. Együtt fedezik fel a környék eldugott öbleit és furcsa figuráit... Leginkább persze egymást fedezik fel: Dorte és a déli napfény feloldja Dávid gátlásait, és a pár fülig merül a testi-lelki örömökben.