Nincs engedélyezve a javascript.
Legyen Ön is törzsvásárló!

Legyen Ön is törzsvásárló!

2018. július 19.

Kedves Vásárlónk!

Szeretettel köszöntjük a Móra Törzsvásárlói program felhasználói között!

A Törzsvásárlói Programot (továbbiakban Hűségprogram) kizárólag Egyéni vásárlóink vehetik igénybe. Kérjük, használat előtt olvassa el az alábbi tájékoztatót!

1. Hogyan működik a Törzsvásárlói program
A Hűségprogram pontgyűjtésen alapul. Törzsvásárlóinknak minden, a webáruházunkban elköltött 20 forint után 1 pontot írunk jóvá. A szerzett pontokat webáruházunkban tudják levásárolni.

A jelen általános feltételeknek megfelelően a Hűségprogram célja, hogy előnyben részesítse a tagjait, és biztosítsa számukra a következőket:
⦁ A vásárlásra jogosító hűségpontok megszerzését,
⦁ Egyedi ajánlatokat, kedvezményeket,
⦁ Meghívást a Kiadó által szervezett nyilvános eseményekre.

2. A Törzsvásárlói pontok szerzésének módja
A már regisztrált valamint az újonnan regisztráló felhasználóinknak 50 pontot írunk jóvá. A hírlevél feliratkozást is 50 ponttal díjazzuk.
Minden vásárlás átvételekor a vásárló magánszemély profiljában 20 elköltött forintonként 1 pontot írunk jóvá, kivéve e-könyvek, speciális kiadványok és ajándékutalványok vásárlása esetén, valamint a szállítási díj után.
Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása a www.mora.hu oldalon történő megrendelés esetén a csomag átvételét követő napon történik.
A vásárlástól való elállás, és az ezt követő vételármegtérítés esetén a pontegyenlegből annyi megszerzett Törzsvásárlói pont kerül levonásra, amennyi pontot a termék(ek) vásárlásakor jóváírtak.
Az aktuális pontegyenleget a személyes profilban lehet nyomon követni.

3. A Törzsvásárlói pontok felhasználása
A megszerzett pontokat kétféleképpen lehet elkölteni:
⦁ A megszerzett pontokat olyan egyedi termékekre - Móra Kedvenc ajándéktárgyakra - válthatja be, melyeket a készlet erejéig, kizárólag Törzsvásárlói pontokért + 1 forintért lehet megvásárolni a webáruházban bármely vásárlás mellé.

Minden csak pontokért megvásárolható termék egyedi pontértékkel rendelkezik, amely a megrendelés elküldésekor a pontegyenlegből levonásra kerül. Elállás esetén a levont pontokat jóváírjuk.
⦁ Az adott vásárlás során beváltható pontmennyiség maximum a kosár fizetendő értékének (szállítási díj nélkül) 50%-a lehet.
⦁ A Vásárló pontjai a Törzsvásárlói program teljes időtartama alatt érvényesek, azok készpénzre át nem válthatók, és nem költhetők szállítási költség fedezésére, e-könyvre és ajándékutalványra.

Pontokért megvásárolható termékek

A világmindenség könyve

A világmindenség könyve

4. A Vásárló kötelezettségei
A Törzsvásárlói programban való részvétel személyre szóló és nem átruházható. Következésképpen kizárólag a Vásárló felel a Törzsvásárlói programjában szereplő saját adataiért és kötelezi magát, hogy azt a jelen feltételeknek megfelelően használja. Kizárólag a Vásárló felel profiljának használatáért, és a profiladatok megőrzéséért.

A Kiadó kizárja a felelősségét a Vásárló által a Törzsvásárlói program keretében megszerzett előnyök harmadik személy részére történő átruházással vagy átengedéssel okozott károkért.

A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Törzsvásárlói program profil jogellenes használata a Kiadó elbírálása alapján maga után vonhatja:
⦁ A Törzsvásárlói program leállítását, felfüggesztését,
⦁ A Vásárló részére a Szervező által jogosulatlanul juttatott összegek visszatérítését.

5. A Kiadó kötelezettségei
A Kiadó kötelezi magát, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a Vásárló számára biztosítsa a Törzsvásárlói programhoz kapcsolódó Szolgáltatások optimális igénybevételét.

Következésképpen a Szervezőt semmilyen esetben nem terheli felelősség az alábbi esetekben (nem teljes lista):
⦁ A hálózat hibás működése, amely akadályozza a Honlap megfelelő működését,
⦁ Bármilyen szoftver hibás működése,
⦁ Bármilyen számítástechnikai vírus, üzemzavar vagy meghibásodás következményei.

6. A Törzsvásárlói program módosítása vagy leállítása
A Kiadó jogosult a Törzsvásárlói program feltételeit bármikor és egyoldalúan módosítani, de soha nem visszamenőleges hatállyal. A módosítások mindig a webáruházban történt közzététel napjától érvényesek.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi pontot kapok?
Minden termék vásárlásakor 20 forintonként 1 pontot, kivéve akciós termékek, e-könyvek és ajándékutalványok vásárlása esetén, valamint a szállítási díj után.

Meddig érvényesek a pontjaim?
A pontok a Törzsvásárlói program működése alatt korlátlan ideig felhasználhatók.
Miután belépett, kattintson a nevére, majd a lenyíló menüből a Törzsvásárlói Program menüpontra! Az alábbi linkre kattintva szintén ellenőrizheti egyenlegét: https://www.mora.hu/adataim/tv_kartya/

Mire válthatok be pontokat?
Webáruházunkban megtalálható könyvekre és Móra Kedvenc ajándéktárgyakra vonatkozó megrendelés kifizetéséhez, kivéve e-könyvek és ajándékutalványok vásárlása esetén valamit szállítási díjak fizetésére.

Mi a pontszámítás szabálya gyűjtésnél és beváltásnál?
A pontok beváltása önkéntes.
Kiadványainkra megrendeléskor 1 pontot 1 forint értékben számítunk fel, a pontokat bármelyik vásárlás esetén be lehet váltani a megrendeléskor.

Az adott vásárlás során beváltható pontmennyiség maximum a kosár fizetendő értékének (szállítási díj nélkül) 50%-a lehet.

Móra Kedvenc ajándéktárgyak önállóan nem értékesített termékek, amelyeket kizárólag könyv vásárlása mellé tud kosarába tenni.

A vásárlásom után mikortól tudom felhasználni a pontokat?
Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása a mora.hu oldalon történő megrendelés esetén a megrendelés átvételét követő napon történik.

Hogyan befolyásolja a pontegyenlegem, ha visszahozom a terméket?
A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely lehet a kiadó részéről bármilyen okból át nem adott, vagy a vevő által megrendelt, de át nem vett termék – pont nem írható jóvá. Teljesült megrendelést követően a Mórától átvett, de a vevő által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pontok levonásra kerülnek. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a vevő reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Mórának, úgy a Móra ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot.

Mi történik, ha illetéktelenek kezébe kerül a jelszavam?
A webáruházban megadott adatokat az EU irányelvei szerint tároljuk. A felhasználó felelőssége, hogy a jelszava megfelelően kiválasztott, bonyolult, nagybetűket és számokat is tartalmazó jelszó legyen. Amennyiben az Ön jelszava illetéktelenek kezébe kerül, az abból fakadó károkért a Kiadó nem tud felelősséget vállalni.