Nincs engedélyezve a javascript.

Móra EDU - Velünk gyerekjáték a tanulás!

2019. március 5.
logo_edu200.jpg


A Móra Kiadó 70 éve része a családok mindennapjainak mint a minőségi gyermekirodalom és ismeretterjesztés megbízható forrása. Mindig is küldetésünknek tekintettük az oktató-nevelőmunkát. A 2018-ban elismert edukációs szakemberekkel kiegészült csapatunk elindította a Móra EDU brandet, amely a játékos képességfejlesztést tűzte zászlajára. A holisztikus szemléletet követve tevékenységen, játékon alapuló kiadványokat kínálunk.

Kinek – mit – miért kínál a Móra EDU?

Pedagógusoknak az oktatás legjobb hagyományait őrző, ugyanakkor innovatív, korszerű módszereket követő, kompetenciaközpontú kiadványok, melyek segítenek:

– gyakorlásban,

– kiegészítő foglalkoztatásban,

– differenciálásban,

– motiválásban egyaránt.


Szülőknek gyermekeik otthoni, játékos felkészítését segítő, élményalapon működő kiadványokat javaslunk.


Gyerekeknek szórakoztató kiadványokat biztosítunk, melyek segítségével játszva sajátíthatják el a szükséges ismereteket.

Amit pedagógusként még az oldalunkon ingyenesen elérhet: pedagógiai segédanyagok, olvasáspróbák, feladatsorok, foglalkozástervek, tematikus könyvajánlók.

Minden kisgyermek zseni! A szüleinek, családjának feltétlenül. A kicsik szivacsként szívják be az információt, raktározzák azt, alkalmazzák a már megszerzett tudásukat.


Csapatunk az edukációs vonalat jól ismerő kollégákból áll, innovatív kiadványok mellett tettük le voksunkat, szeretnénk úgy formálni a felnövekvő generáció érdeklődését, tudását, hogy értő olvasóvá neveljük őket. Ehhez a projekthez külső segítségünk is van a teljesség igénye nélkül, a már méltán híres, többszörös könyv szerző, Bosnyák Viktória, vagy a híres pszichológus, Gyarmathy Éva és nagyhírű nyelvész Hernádi Sándor. A már említett nagy nevek mellett számtalan gyakorló pedagógus és nevelő segíti az edukációs részleg munkáját. Illetve a gyermekszemnek is kedves illusztrációk jelennek meg kiadványainkban.

Célunk, hogy egészen kisgyermekkortól szeressék, forgassák és keressék kiadványainkat.

Kollégáink vallják és hiszik, hogy a tanulás élethosszig tartó folyamat, amit már kisgyermekkorban el lehet, sőt el is kell kezdeni.


Kiadványaink azt a célt szolgálják, hogy a gyerekek kedvvel,lelkesedéssel vegyék kezükbe könyveinket és forgassák azokat, maguktól, vagy felnőtt segítségével.


A könyv eszköz a megszerzett tudáshoz. Fontos, hogy használati tárgyként kezeljék, színezzenek, írjanak bele, ha a helyzet megkívánja, vágjanak, ragasszanak, a lényeg, hogy szeressék, szeressenek vele foglalatoskodni.