Nincs engedélyezve a javascript.
PINK - a Te világod

PINK - a Te világod

2018. július 27.

Sziasztok! Nemrégiben egy nagyon kedves feladatnak tettem eleget. A PINK könyvsorozatot megjelentető Móra kiadó számára írtam beszámolót a csajos könyvsorozatról. Mivel mindig is imádtam a tinis, vagány könyveket, szívesen olvastam és lelkesen írtam is a beszámolókat. Ti pedig elolvashatjátok, mik voltak a benyomásaim, sőt, hamarosan indul a sorozattal kapcsolatos játék is! Figyeljetek, olvassatok és gyertek játszani!

PINK KÖNYVEK

Mit adhat közel negyven évesen egy könyvsorozat, amely 13-14-15 éves lányokról, fiúkról szól? Mindet, amit nem élhettem át az általános iskolában. Túlsúlyos, elnyomott, visszahúzódó kislányként nekem sosem volt részem bulikban, koncertekben, kirándulásokban, de még kalandokban sem.

Ez a sorozat pedig maga a kaland. Minden kötete egy újabb mi lett volna, ha az életemből. Mi lett volna, ha sikerül kitörnöm a szürkeségből? Mi lett volna, ha én is belezúgok az iskola rosszfiújába és még észre is vesz? Mi lett volna, ha egynél több barátnőm lett volna? Milyenek lehettek volna a csajos csacsogások? Milyen lett volna bátornak és őrültnek lenni?

Minden kérdésemre választ kaphattam a kötetekből, amelyek egy sosem volt, de mindig is vágyott világba röpítettek. Átélhettem, amit sosem sikerült és most, sokkal idősebben, édesanyaként ezek az élmények még sokkal mélyebbek és élvezetesebbek, talán mint akkor lettek volna. Van egy lányom. Ugyan aprócska még, de remélem, egyszer olvashatja ezeket a köteteket. És remélem azt is, hogy mindazt az élményt, kalandot és tapasztalatot átélheti majd, amelyek egy-egy részben rejtőznek. Köszönöm az élményt!

Az egyes kötetekről a beszámolókat is megtaláljátok a weboldalon!

forrás: bmtherapeia.hu / Mérei Kata / 2018. június 22.