Nincs engedélyezve a javascript.

Piszkos tánc - LOL-könyvek

Könyvajánló

2020. május 13.
piszkos_tanc_lol_300-1.jpg

"Azt hiszem, amióta elolvastam, ez lett az egyik kedvenc könyvem. A történet eseménydús és izgalmas: egyszerűen zseniális. Ez már egy nagylányos regény, olyan, amibe ha egyszer belekezdesz, nem tudod letenni.


A történet főszereplője Sadie, aki végzős, de életében semmi izgalmas nem történt. Ősellensége, a népszerű és menő Colton is folyton piszkálja emiatt, ezért Sadie elgondolkodik, hogy lehet-e benne valami igazság. Soha nem jár bulizni, nem ismer jó beszólásokat, nincs kilyukasztva egy testrésze sem, unalmas ruhákban jár iskolába.


Sadie elhatározza tehát, hogy változtat ezen. Egy listára írja le mindazokat, amiket teljesítenie kellene ahhoz, hogy ne legyen jó kislány többé. Végül úgy dönt, hogy ezeket mind meg is teszi, de ehhez egy segítőt is kéne találnia. Egy fogadás miatt végül is Colton lesz a ez a bizonyos pártfogó, aki – ha nem is mindig kedvesen -, de végig kitart a lány mellett a próbák során.


Sadie-nek egy idő után be kell ismernie, hogy érez valamit a fiú iránt, de ezt az érzést el kell rejtenie. Mert ugyebár gyerekkoruktól kezdve gyűlölték egymást. Vagy mégsem?"

Katona Nóra, 12 éves

Forrás: www.koloknet.hu