Nincs engedélyezve a javascript.

Varázslatos utazás – Esti mesék a világ minden tájáról

Könyvajánló

2020. május 13.
varazslatos_utazas_borito-1.jpg

A kötet a világ minden tájáról származó tündérmeséket gyűjti egy csokorba. Ezek jellegzetes, egymástól elütő néphagyományokat elevenítenek meg, és egytől-egyig egyformán lebilincselőek. A történetek rövidek, élvezetesek és kalandosak, tele feledhetetlen szereplőkkel. Nincs bennük semmi félelmetes, amely nyugtalanítaná vagy megijesztené a gyerekeket elalvás előtt. Segítenek álomba ringatni a kicsiket, hogy éjszakánként zavartalanul pihenhessenek Álomországban.

A portugál, francia, spanyol, ír, belga és még más, különleges helyekről származó izgalmas mesékhez Láng Anna készített csodálatos illusztrációkat, melyek még feledhetetlenebbé teszik a mesélés, meseolvasás élményét a gyermekek számára.

A könyv szerzője és illusztrátora Láng Anna, aki jelenleg Szardínián él és dolgozik. 2011-ben tervező grafikusként végzett a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Három évig egy reklámügynökségnél dolgozott, és közben a budapesti Nemzeti Színházzal is együttműködött. 2013-ban Shakespeare sorozatával megnyerte a békéscsabai Országos Tervezőgrafikai Biennálét. Jelenlegi szenvedélye a gyermekkönyvek illusztrálása. Az elmúlt évek során a White Star Kids több kötete számára is lenyűgöző illusztrációkat készített.

Szerző: B.Zs.

Forrás: www.koloknet.hu

szivunkrajta_szivecske81-1.png
Varázslatos utazás

Varázslatos utazás