Nincs engedélyezve a javascript.
Kreatív Tanulási Módszerek

Kreatív Tanulási Módszerek

Motiváció, tanulásszervezés, játék

2 999.- Ft
2 399.- Ft
-20%
120 pont
Illusztrátor:
Szerkesztő:
Megjelenés:
2020.10.08.
Oldalszám:
64
Olvass bele
A tanulás újraértelmezése égető probléma napjainkban az oktatás minden színterén. Pszichológus, fejlesztő pedagógus vagy tehetségfejlesztő tanár segítségét csak kevesen vehetik igénybe. A gyerekek differenciált fejlesztése éppen egyénített problémáikból adódóan szórt képet mutat a tanulási módszerek és eszközök tekintetében az iskola mindennapi életében és a szakórákon a lemaradó tanulónak éppen úgy, mint az átlag feletti képességekkel bíró, tehetséges diáknak.

A pedagógusok számára az amúgy sem túl gazdag szakirodalom eddig nem nyújtott elegendő segítséget a 9-16 éves korosztály számára, mert a hatékony megoldások csak a konkrét helyzetbe belehelyezkedve találhatók meg. Ennek a munkafüzetnek a célja, hogy a gyerekek ne csak tárgyi tudásra és gyakorlati ismeretekre, hanem tapasztalatokra és önbizalomra tegyenek szert.
A gyerekek a munkafüzet feldolgozása során fontos információkat kapnak a célteremtés, a tudatos jövőkép tervezése mellett, a megfelelő önértékelés, az érzelmek és a hatékony stresszkezelés összefüggéseiről is.

Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Hallgass bele
2 audió
Belehallgatok
Nézz bele
2 videó
Belenézek