Nincs engedélyezve a javascript.
MCSI könyvcsomag – A Bethesda ajánlásával

MCSI könyvcsomag – A Bethesda ajánlásával

A "Bethesda ajánlásával" csomag a kórház szakembereivel közösen fejlesztett könyveiket tartalmazza, melyek útmutatást adnak a fizikai egészség támogatásában.
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4816
Eredeti ár:
7 798 Ft
Kedvezményes ár:
4 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Csomag
Leírás
A "Bethesda ajánlásával" csomag a kórház szakembereivel közösen fejlesztett könyveiket tartalmazza, melyek útmutatást adnak a fizikai egészség támogatásában.
Tartalom:
- MocorGo - Hogyan segítsük gyermekünk pszichomotoros fejlődését játékosan?
- Fájdalomkezelő kisokos - Önsegítő kalauz szülőknek
Ismerje meg a gyermek fejlődését támogató játékos módszereket a „Bethesda ajánlásával” könyvcsomaggal! Ezek a könyvek nem csak, hogy a gyermek pszichomotoros fejlődésének támogatásában segítenek, de szülőként Önnek is eszközöket adnak az önsegítésre és a fájdalomkezelésre.
1. A MocorGo zoknak az elkötelezett szülőknek szól, akik tenni szeretnének gyermekük fejlődéséért, illetve akik kíváncsiak a legújabb fejlesztési irányokra, vagy egyszerűen csak inspirációt szeretnének kapni a hétköznapokban megvalósítható feladatokhoz, játékokhoz.
2. Van kiút a krónikus fájdalom mindennapos útvesztőjéből! Megküzdési stratégiákkal, konkrét tippekkel segít a kiadvány a fájdalom kezelésében. (A könyv nem helyettesíti a megfelelő orvosi kezelést, de célja segítséget nyújtani a különböző kezelések közötti eligazodásban.)
Ezt olvastad? A szerkesztő ajánlja