Nincs engedélyezve a javascript.
MCSI könyvcsomag – S.O.S. válságkezelő csomag

MCSI könyvcsomag – S.O.S. válságkezelő csomag

Ezek a kötetek segítenek a szülőknek megérteni és hatékonyan kezelni a gyermekkori nehézségeket, támogatva a harmonikus családi életet.
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4814
Eredeti ár:
9 997 Ft
Kedvezményes ár:
5 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Csomag
Leírás
Ezek a kötetek segítenek a szülőknek megérteni és hatékonyan kezelni a gyermekkori nehézségeket, támogatva a harmonikus családi életet.
Tartalom:
- Gyerekkori agresszió - Az erőszakos viselkedés kezelése
- Gyerekkori válságkezelés felsőfokon - A fejlődési nehézségek legyőzése
- Baj van a gyerekkel? Bajban a szülő!

Lépjen be a gyermeknevelés új dimenziójába az „S.O.S. válságkezelő” könyvcsomaggal, amely segít a szülőknek megérteni és hatékonyan kezelni a gyerekek agresszióját, válságait, és olyan szeretetteli irányítási módszereket nyújt, amelyek segítenek a családoknak a békés és kiegyensúlyozott környezet kialakításában.
1. Ismerje fel és értse meg a gyerekkori agressziót, és tanuljon hatékony módszereket annak kezelésére. A könyv segít a szülőknek megérteni a gyermek agressziójának okait, és olyan eszközöket kínál, amelyek elősegítik a pozitív változást.
2. Tanuljon hatékony módszereket a gyerekkori válságok kezelésére, és segítse a gyermekét a nehézségek leküzdésében. A könyv segít abban, hogy a szülők megerősítsék a kapcsolatukat a gyermekeikkel a nehezebb időszakokban is.
3. Fedezze fel a szeretetteli vezetés erejét a családban, és tanulja meg, hogyan lehet együttműködni a gyerekeivel, miközben megtartja az irányító szerepet. A könyv segít abban, hogy erősítsék a köteléket a családtagok között, és egymás között tiszteletteljes kapcsolatot alakítsanak ki.
Ezt olvastad? A szerkesztő ajánlja