Nincs engedélyezve a javascript.
Terka és a varázscsizma

Terka és a varázscsizma

Eredeti ár:
1 699 Ft
Online ár:
1 359 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén is érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

68 pont
Szerző:
Sorozat:
Megjelenés:
2015.
Oldalszám:
32
Újra itt van Terka! Sárga esőkabátban és gumicsizmában érkezett. Hogy miért? Az meglepetés. De fogadjunk, hogy ilyen különös mesét még sose hallottál!

Terka egy cserfes, négyéves kislány. Önálló véleménye van mindenről, szüntelenül kérdez, és más szemmel nézi a világot, mint a felnőttek. Azt is mindig pontosan tudja, hogy mikor mit szeretne felvenni. Leggyakrabban - évszaktól függetlenül - kedvenc gumicsizmáját. A sorozat második részében tanulhatunk az évszakokról és az öltözködésről, majd Terka ezúttal is bebizonyítja leleményességét!,,Újra itt van Terka! Sárga esőkabátban és gumicsizmában érkezett. Hogy miért? Az meglepetés. De fogadjunk, hogy ilyen különös mesét még sose hallottál!”


Marék Veronika


Hohol Ancsa


Az ELTE-TFK angol-magyar szakos hallgatójaként még nem sejtette, hogy egyszer mesekönyvírásra adja a fejét. Kisfiai valószínűleg sosem lesznek olyan kényesek az öltözködésre, mint Terka, szivárványokat viszont már most is remekül lehet velük nézegetni eső után, kisautós gumicsizmában.


 


 


Boris Juli


Már kislányként tetemes mennyiségű papírt rajzolt tele mindenféle figurákkal, ezért az Iparművészeti Egyetem felé vette az irányt, ahol animáció szakon szerzett diplomát. Egy kislány anyukájaként van rá esélye, hogy több gardrób fog megtelni otthon pörgős szoknyákkal és kopogós cipőkkel. Vagy éppen gumicsizmákkal.

Óvodai irodalmi nevelés - Tervezetminta

Pedagógiai segédanyag
Ezek is érdekelhetnek!
Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem
A szerző további művei
A sorozat további termékei