Nincs engedélyezve a javascript.
Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük a LÜK-bajnokság személyes felhasználói felületén.
Itt tudja nyomon követni a leadott jelentkezéseket.
Minden további teendőkről e-mailben is küldünk értesítést.

A részvételi feltételeket ide kattintva tudja elolvasni

Kedves LÜK-játékosok!


Az elmúlt napokban gőzerővel értékeltük ki azt a sok–sok megoldást, amiket a 10. LÜK-bajnokság kistérségi fordulójának résztvevői küldtek nekünk!

Fantasztikusan sok jó megoldás érkezett, aminek különösen örülünk, hiszen ez volt az első digitális LÜK-bajnokság forduló.

Hogy maradjunk a digitális terepen, az eredményhirdetésre is itt kerül sor 2020. május 6-án, délután.

Figyeljétek a https://www.facebook.com/miniLUK.hu/ oldalt, itt számol be a bajnokság vezetője, Bertalan András, vagy, ahogy a gyerekek hívják, Bandi bá’ az eredményekről.

Ha nem vagytok fent a közösségi oldalon, se aggódjatok! Az eredményhirdetés után itt, a Móra Magazinban is közzétesszük a továbbjutók névsorát!


Ezúton is gratulálunk minden résztvevőknek, a felkészítő tanároknak és a támogató szülőknek. Köszönjük, hogy velünk versenyeztetek Magyarország egyetlen, jelenlegi is futó tanulmányi versenyén, a 10. LÜK-bajnokságon!

A továbbjutók névsora az alábbi linken érhető el: shorturl.at/ghAR8

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk!

Országos LÜK-bajnokság magyar nyelv, matematika és logika témakörökben

A verseny többfordulós, melynek végén, az országos döntőben évfolyamonként 15 versenyző közül kerül ki az ország legjobb LÜK-játékosa.

10. LÜK-bajnokság 2., 3. és 4. osztályosoknak!

Nevezze versenyzőit az ország legszórakoztatóbb tanulmányi versenyére!

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődőt, hogy a Móra Kiadó, immár 10. alkalommal, a 2019/2020-as tanévben is keresi az ország legjobb LÜK-játékosait.
Követve az elmúlt évek hagyományait, ismét versenyt hirdetünk az általános iskolák 2., 3. és 4. osztályos tanulói számára: a diákok több fordulóban saját évfolyamuknak megfelelő szintű feladatokkal mérhetik össze tudásukat, Logikájukat, Ügyességüket, Kitartásukat.
A verseny első, osztályszintű fordulója 2019. december 12-ig került megrendezésre minden versenyre jelentkező osztályban. Mindegyik osztályból az első három tanuló jutott tovább, azok, akik az osztálytanító értékelése alapján a legjobb szintidővel és hibátlanul oldották meg a feladatlapokat. A feladatsorokat a LÜK játékkal, a miniLÜK füzetekből kell megoldaniuk a versenyzőknek.

A kistérségi és területi fordulók után az országos döntő kerül megrendezésre. A legjobb eredményeket elérő diákok között dől el, melyik tanuló és osztálya nyeri a LÜK-bajnokságot.

Benevezett tanulóim
Csak bejelentkezett felhasználó vihet fel új jelentkezőt a LÜK bajnokságra.