Nincs engedélyezve a javascript.

Bepakolááááás! – Készüljünk együtt az ovira, sulira!

2023. augusztus 9.

Tudjuk még meleg van és mindenkinek inkább a strandon jár az esze, de a szeptember egy napról napra közelebb van. Hogy elkerüljük az utolsó pillanatos kapkodást gondoltuk időben hozzuk azokat a köteteinket, amik nyár végén s iskolakezdés után hasznotokra lehetnek.

morarend.png

Minden megrendeléshez, amiben iskolakezdő akciónkban szereplő termék is van,

egy órarendet küldünk ajándékba! 

ceruza_k.png

5999 Ft feletti megrendelésekhez

színes ceruza készletet is csomagolunk! 
(FONTOS a szállítási költség nem számít bele az összegbe)

A készlet erejéig!

ELFOGYOTT!

Minden 6999 Ft feletti megrendeléshez Tanári zsebkönyvet adunk ajándékba!

evindito.jpg

Külön polcokra gyűjtöttük az ovisoknak és a leendő elsősöknek szóló gyakorlófüzeteket és könyveket, melyekkel a nyár utolsó napjaiban még játékosan fejleszthetitek az iskolakezdéshez kiemelkedően fontos készségeket: számfogalmat, tér-irány érzékelést, logikát, íráshoz szükséges motorikus mozgást.

 

Egy másik polcon megtaláljátok a klasszikus és kortárs regényeket, melyeket az alsós tanítók és felsős magyar tanárok listáiról válogattunk össze nektek.

 

Olajozzátok be a helyesírást, a matematikai műveletekkel kapcsolatos tudás és a szövegértés fogaskerekeit az alsósok okos fejecskéiben! Gyakorló pedagógusok által összeállított, osztályonkénti jelöléssel ellátott munkafüzetek és játékos kiadványok várják, hogy napi 10-15 perc alatt segítsenek felfrissíteni az előző tanévben megszerzett tudást.

 

Tudjuk, hogy egy felsőst szinte képtelenség rávenni a nyári tanulásra, de, ha mégis ebben a szerencsés helyzetben vagytok, a felsősöknek szóló polcunkon főként szövegértés és nyelvtan tudás fejlesztéséhez, felfrissítéséhez készült munkafüzeteket találtok.

 

Ha a nagytesó iskolás a kistesó is örömmel ül le a színes ceruzáival, zsírkrétáival,hogy ő is részt vegyen a gyakorlásban. Nekik is készítettünk egy akciós polcot, rajta meseszótárral, szókincsbővítést és íráskészség fejlesztéséhez használható játékos munkafüzeteket. A Gyurma-kalandot pedig az egész család imádni fogja!

Vagy nézzétek át a rövidebb, korosztályos ajánlatokat!