Nincs engedélyezve a javascript.
Móra a Margón

Móra a Margón

2019. október 10-13.

2019. október 1.

Újra a könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődő olvasók, de kedvükre válogathatnak az egyetlen őszi könyvvásáron is október 10-13. között. A Móra két izgalmas könyvbemutatóval készül. Zágoni Balázs Odaát címmel megjelenő disztópiáját, valamint a 48 másképp - ifjúsági novellák a múltból antológiát, szerzőit ismerheti meg a közönség.

Zágoni Balázs: Odaát - Fekete Fény 2.
Zágoni Balázs: Odaát - Fekete Fény 2.

Zágoni Balázs: Odaát - Fekete Fény 2.


13:30 Kazamataszínpad

Az Európai Unió felbomlása után játszódó disztópikus kalandregény első kötete, A Gömb elnyerte a tavalyi év legjobb ifjúsági regénye díját. A regény második, a történetet lezáró kötetéről Lovász Andrea és Pacskovszky Zsolt beszélget a szerzővel.


FB esemény >>

„Egy jó ellenségkép mindennél többet ér. Az anyagi vagy a szociális szükségleteknél, az empátiánál, az igazságérzetnél, mindennél. Nagyon jól össze tud kovácsolni egy olyan nagy, sokszínű és reménytelen közösséget, mint ez a város. Tudod, miért? Mert a legerősebb, de egyben legcsalókább vágyra épít: a biztonság utáni vágyra…” - Az idei legizgalmasabb szerkesztésem. Jövő szombaton a szerzővel beszélgetünk a Margón. – Pacskovszky Zsolt

OLVASS BELE >>

48 másképp – Ifjúsági novellák 1848-ról
48 másképp – Ifjúsági novellák 1848-ról

48 másképp – Ifjúsági novellák 1848-ról

14.30 Kazamataszínpad

Mi lett volna, ha? Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából megjelenő, alternatív történelmi novellákat tartalmazó ifjúsági antológiáról Dávid Ádámot és Dóka Pétert kérdezi Pacskovszky Zsolt.


FB esemény >>

Kossuth levágatja a szakállát, Petőfi életében először megkóstolja az abszintot, és teljesen kiüti magát a március 15-re virradó éjszakán, Rózsa Sándor megmenti a hazát… Könyvbemutató jövő vasárnap a Margón.

OLVASS BELE >>

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • a Margó minden programja ingyenes
  • a helyfoglalás érkezési sorrendben történik
  • a szerzők könyvei a helyszínen 20% árengedménnyel megvásárolhatók
  • a szerzők a műsoruk után dedikálnak

Odaát

Odaát

Zágoni Balázs
48 másképp

48 másképp