Nincs engedélyezve a javascript.

Online folytatódik a 10. LÜK-bajnokság

2020. április 6.
luk_hir_kiskepcikkbe_web.jpg

A 2019/2020-as tanévben immár 10. alkalommal rendezzük meg az ország legjátékosabb tanulmányi versenyét, a LÜK-bajnokságot.



A bajnokságra rekord számú jelentkezés érkezett. Országszerte 100 iskola közel 5000 alsós diákja méri össze logikáját, ügyességét és kitartását.

A területi fordulókat hatalmas érdeklődés mellett már télen elkezdtük, és tavasszal folytattuk volna a májusi fővárosi döntőig.

Sajnos a járványügyi intézkedések miatt újra kellett gondolnunk a bajnokság lebonyolítását, melyhez kidolgoztunk egy módszert, hogy az elmaradt kistérségi fordulókat pótoljuk.

Pedagógus szakértőink több megoldás közül végül úgy döntöttek, hogy az online otthonoktatásban is széles körben használt Google Classroom platformot fogjuk használni.


Biztosak vagyunk benne, hogy a tanítók alapos felkészítésének köszönhetően a versenyzők ebben a lebonyolítási módban is kiválóan tudnak majd teljesíteni. Bízunk benne, hogy a jubileumi verseny különleges élményt szerez majd nekik, annál is inkább, minthogy eddigi információink szerint a LÜK-bajnokság az egyetlen jelenleg is zajló országos tanulmányi verseny.


A feladatok kiküldésére a napokban kerül sor.