Nincs engedélyezve a javascript.
Varázslatos utazás

Varázslatos utazás

Esti mesék a világ minden tájáról

3 499.- Ft
2 799.- Ft
-20%
140 pont
Illusztrátor:
Fordító:
Szerkesztő:
Megjelenés:
2020.03.20.
Oldalszám:
176
Olvass bele
A kötet a világ minden tájáról származó tündérmeséket gyűjti egy csokorba. Ezek jellegzetes, egymástól elütő néphagyományokat elevenítenek meg, és egytől-egyig egyformán lebilincselőek. A történetek rövidek, élvezetesek és kalandosak, tele feledhetetlen szereplőkkel. Nincs bennük semmi félelmetes, amely nyugtalanítaná vagy megijesztené a gyerekeket elalvás előtt. Segítenek álomba ringatni a kicsiket, hogy éjszakánként zavartalanul pihenhessenek Álomországban.

A könyv szerzője és illusztrátora Láng Anna, aki jelenleg Szardínián él és dolgozik. 2011-ben tervező grafikusként végzett a budapesti Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Három évig egy reklámügynökségnél dolgozott, és közben a budapesti Nemzeti Színházzal is együttműködött. 2013-ban Shakespeare sorozatával megnyerte a békéscsabai Országos Tervezőgrafikai Biennálét. Jelenlegi szenvedélye a gyermekkönyvek illusztrálása. Az elmúlt évek során a White Star Kids több kötete számára is lenyűgöző illusztrációkat készített.

További könyvek
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem

Hozzászólások

agnes farkas
agnes farkas
január 19. 14:31
A mesék annyira tömörítve vannak, hogy nagy részük követhetetlen, értelmezhetetlen és ezáltal élvezhetetlen. Ezek inkább kivonatok, nem pedig mesék. Nem ajánlom a könyvet.