Nincs engedélyezve a javascript.
Dr. Eigner Bernadett
Dr. Eigner Bernadett
Szerző

Szerző, Pszichopedagógus, Gyermekterapeuta, Integratív játékterapeuta

Dr. Eigner Bernadett a saját, integratív játékterápiás és a Játékos Megértő Nevelésre alapozó szülőkonzultációs módszerét alkalmazó pszichopedagógus, gyermekterapeuta. Neveléstudományból és pszichológiából is doktorált, sokáig egyetemen oktatott, ma is tart előadásokat, illetve játékterápiás képzéseket szakembereknek a Vadaskert Alapítvány Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia szervezésében.


Érzelmi és viselkedési problémákkal küzdő gyermekeknek és családoknak segít a nehézségek megoldásában és a jobb családi működésben. Gyermekeknek maguk és a világ jobb megértésében, viselkedésváltozásban segít, szülőknek nevelésben és abban, hogy ismét harmonikus legyen a szülő-gyermek kapcsolat. Ehhez tökéletes terep a játék varázslatos, mesés világa. Publikál népszerű és szaklapokban, könyvei szülőknek és szakembereknek szólnak, nevelési kérdésekről, játékterápiáról, viselkedési problémák kezeléséről.


Szakterületek: Érzelmi és viselkedészavarok, beilleszkedési, alkalmazkodási nehézségek, Dinamikus gyermekterápia, Játékterápia, Prevenció és korrekció, Anya-baba konzultáció, Komplex korai fejlesztés, Szülőkonzultáció, Nevelési tanácsadás, Viselkedésrendezés, Korai szülő-gyermek kapcsolat, Kapcsolati traumatizáció, Integratív Játékdiagnosztika és Játékterápia (IJDT), korai anya-gyermek interakciók, Korai Diádikus Interakció Kódrendszer (KDIK), Rajzelemzés


Megismerhetsz engem és a módszereimet, és egyéb írásokat is olvashatsz a

www.eignerbernadett.hu oldalon.

04_media_news.png
Kapcsolódó cikkek
5 cikk
Megnézem