Nincs engedélyezve a javascript.
Holden Rose/Kovács Attila
Holden Rose/Kovács Attila
Szerző

1976-ban születtem Szolnokon. A nevem gyakorisága miatt választottam a Holden Rose álnevet, végül úgy alakult, hogy felváltva használom az igazival. Hol egyiket, hol másikat, mikor melyik tűnik kézenfekvőnek.

Eleinte zenét tanultam, vadászkürtön játszottam a konzervatóriumban, aztán viszonylag sok szakmába belekóstoltam. Informatikával, marketinggel, alkalmazott grafikával és még sok egyébbel múlattam az időt, de mindez már régen volt. Mostanában leginkább előadóművész vagyok, esetleg motivációs előadónak nevezhetném még magam, mert olvasásra, tanulásra buzdítom a 9–18 éves gyerekeket az iskolákban, könyvtárakban, ahol találkozom velük.

Sokat utazom, színházba, koncertekre járok, szívesen készítek videókat a Youtube csatornámra, zenét írok és szeretek olvasni. Sok időt töltök a családommal is és persze írok. Leginkább a gyerekeknek szólnak az írásaim, kezdőktől a haladókig. A könyveimmel mindig az a célom, hogy fenntartsam az érdeklődést, kikapcsolódást és élményt nyújtsak az olvasóimnak. És néha itt-ott, csurran-cseppen egy kis tanulság is.

A Móra kiadónál a „Lapozz és parázz!” sorozat borzongató történeteivel mutatkozom be, amik elsősorban felsősöknek szólnak. Pörgős, kalandos regények ezek, olyanok, amiket én is szívesen olvastam ennyi idősen.