Nincs engedélyezve a javascript.

Gyurma-kaland

Gyurmázz-formázz-alkoss

Nem véletlen, hogy a gyurmázás népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen szinte nincs olyan kisgyermek, aki ne szeretne ezzel játszani. A gyurmázás egy olyan játékos, kézműves-tevékenység, ami amellett, hogy a gyermeket kikapcsolja és szórakoztatja, számos dolgot fejleszt.
Korcsoport:
3+
Kategória:
Foglalkoztatók
Illusztrátor:
Megjelenés:
2022.06.03.
Oldalszám:
36
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4468
EAN:
9789636030650
Kötésmód:
puha kötés
Méret [mm]:
200 x 290 x 4
Tömeg [g]:
230
Eredeti ár:
2 999 Ft
Kedvezményes ár:
1 799 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Mennyiség:
Leírás
Nem véletlen, hogy a gyurmázás népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen szinte nincs olyan kisgyermek, aki ne szeretne ezzel játszani. A gyurmázás egy olyan játékos, kézműves-tevékenység, ami amellett, hogy a gyermeket kikapcsolja és szórakoztatja, számos dolgot fejleszt. A füzet gyurmabiztos oldalain a gyurma-recept alapján készült masszából megoldhatóak az előre rajzolt ötletes, inspiráló feladatok kicsiknek és nagyobbaknak!
A gyurmázás jótékony hatásai már régóta ismertek, egyik legfontosabb ilyen terület a szem-kéz koordináció. A látás és a kézmozgás összehangolása folyamatosan fejlődik, ahogy nőnek a gyerekek. Ennek megfelelő fejlődése pedig számos más készségre pozitív hatással lesz a későbbiekben. A kézügyesség fejlődése sem elhanyagolható. Elősegíti a finommotorikus képességnek és a kéz izomzatának megfelelő fejlődését, melynek az iskolai írásnál és olvasásnál van kiemelkedő jelentősége. A gyurma a színek, formák könnyű elsajátításában is szerepet játszik, és fejleszti az arányérzéket is. Mint minden alkotó tevékenységhez, a gyurmázáshoz is precíz odafigyelésre van szükség. A koncentráció végtelenül fontos. A gyurmából szinte minden készíthető, így nincs, ami határt szabhatna a gyermeki fantáziának, így elősegíti a kreativitás fejlődését. Ahogy egyre nő, annál bonyolultabb dolgokat is képes lesz belőle formálni. A céltalan gyurmázgatásnál sokkal izgalmasabb, ha konkrét dolgokat formázunk meg vagy összekapcsoljuk egy-egy feladattal. Ehhez viszont szükség van az alapos megfigyelésre! Mindezekre kiválóan alkalmas a Gyurma-kaland.
Ezek is érdekelhetnek!
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem
Bellosevich Petra további művei
Pásztor Zsuzsanna további művei
Takács Anita további művei