Nincs engedélyezve a javascript.

Kísérletezzünk és gondolkozzunk! I. Mechanika

Öveges József el akarta oszlatni a tévhitet, amely szerint a fizika száraz, elvont tudomány. A sorozat első darabjaként Kísérletezzünk és gondolkozzunk! című nagysikerű munkájának első, mechanikával foglalkozó kötetét több mint 130 felújított ábra tesz szemléletessé. A különleges eszközöket nem igénylő, könnyen elvégezhető kísérletek egyaránt képesek örömet szerezni gyermeknek és felnőttnek.
Korcsoport:
12+
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
144
Raktári kód:
MO1968
EAN:
9789631189889
Kötésmód:
keménytáblás
Tömeg [g]:
360
Eredeti ár:
2 490 Ft
Online ár:
2 042 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Leírás
Öveges József el akarta oszlatni a tévhitet, amely szerint a fizika száraz, elvont tudomány. A sorozat első darabjaként Kísérletezzünk és gondolkozzunk! című nagysikerű munkájának első, mechanikával foglalkozó kötetét több mint 130 felújított ábra tesz szemléletessé. A különleges eszközöket nem igénylő, könnyen elvégezhető kísérletek egyaránt képesek örömet szerezni gyermeknek és felnőttnek. Ahogy Öveges professzor írta az első kiadás előszavában: "Némelyik kísérletből több maradandó tudást szerzünk, mint egy egész könyv elolvasásából."
Ezek is érdekelhetnek!