Nincs engedélyezve a javascript.
Matricavilág - Repülőtér

Matricavilág - Repülőtér

Irányítsd a saját repülőteredet!

Eredeti ár:
1 999 Ft
Online ár:
1 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: Könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve)
Online ár: az online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes
Bevezetői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Akciós ár: Akciós online ár, csak internetes megrendelés esetén érvényes
80 pont
Szerző:
Illusztrátor:
Fordító:
Megjelenés:
2019.08.15.
Oldalszám:
40
SZÍNEZZ, RAGASSZ, RAJZOLJ! Tervezd meg a saját szuper repülőgépedet, rajzolj az utasoknak ízletes ebédet a repülőútra, állíts ki útlevelet a barátaid és családtagjaid számára! Egészítsd ki az oldalakat matricákkal és rajzokkal, hozd létre álmaid repülőterét!

Tervezd meg saját repülőteredet, és légy okos, mindenre odafigyelő igazgatója!
A különleges foglalkoztató nemcsak jó játékot ígér a rengeteg matricával, hanem megismertet mindazzal, ami a repülőtéren történik. Mi lesz repülőtered logója? Melyik országokba, városokba indítasz járatokat? Hány munkatársat kell alkalmaznod és melyikük milyen munkát fog végezni? Mi az, hogy kézipoggyász? Mit szabad felvinni a repülőgépre, és amit nem szabad, azt miért nem? Mivel üthetik el az időt az utasok, amíg gépük indulására várnak? Milyen üzleteket kell nyitnod a várótermek mellett? Hogyan jutsz fel a gép fedélzetére? Hogyan adod fel, majd az utazás végén hogyan kapod vissza bőröndjeidet? Mi történik, ha elvész a csomagod? Választ kapsz valamennyi kérdésre.

További könyvek
Nézz bele
1 videó
Belenézek