Nincs engedélyezve a javascript.
Rázós kalandok az Apollo-13 körül
Akciós

Rázós kalandok az Apollo-13 körül

Eredeti ár:
1 999 Ft
Kedvezményes ár:
399 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén is érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

20 pont
Szerző:
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
32
Visszaszámlálás indul! Életed legizgalmasabb és legveszélyesebb küldetésében veszel részt: az Apollo-13 legénységének tagja vagy.

1970 áprilisa van. Az űrhajód kilövésre készen várja, hogy a holdexpedíció elinduljon. Évek óta készülsz rá, hogy részt vehess a küldetésen. Izgatottan figyelted, ahogy az Apollo-11 űrhajósai, Neil Armstrong és Buzz Aldrin 1969. július 20-án elsőként szálltak le a Hold felszínére. Charles Conrad és Alan Bean az Apollo-12-vel ugyancsak a Holdon landolt 1969 novemberében. Az egész világ feszülten figyelte a televízióban, hogyan derítik fel Földünk mellékbolygóját.


Most rajtad a sor, hogy a háromfős legénység tagjaként útra kelj az Apollo-13 fedélzetén. Egyesek szerint a tizenhárom szerencsétlen szám - te ostobaságnak tartod az ilyen babonákat. Még nem sejted, hogy a küldetés valóban balszerencsés lesz. Útban a Hold felé az űrhajó balesetet szenved. Ez a legsúlyosabb katasztrófa a holdra szállások történetében: senki nem tudja, hogy a legénységet vissza lehet-e hozni épségben a Földre. Több száz mérnök dolgozik éjt nappallá téve a mentőakció meg­tervezésén. Bárcsak ne szálltál volna fel az Apollo-13-ra!


 


Tuti tippek szakértőktől:


- Vakard meg jól az orrodat, mielőtt felveszed a sisakot, ugyanis többé nem húzhatod le, amíg a világűrben leszel!


- A kilövés előtt szíjazd be magad szorosan! Ha ezt elmulasztod, úgy fogsz fel-alá pattogni a parancsnoki egység belsejében, mint egy elszabadult pezsgősdugó.


- Ne ess pánikba! Ha valami baj történik, őrizd meg hidegvéredet, a kapkodás csak ront a helyzeten.


- Ne mozogj túl sokat, hogy minél kevesebb oxigént fogyassz.


 


Rázós kalandok sorozat


A Rázós kalandok sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik milliomosként, mammutvadászként, boszorkányként vagy épp űrhajósként. Jókat nevet a képregények vicces rajzain, álmélkodik az érdekességeken, hüledezik a szörnyűségek felett, s a végén felsóhajt: „Ó, de jó, hogy nem voltam ott!”

További könyvek
Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok
Kapcsolódó termékek
Zsuppán András további művei