Nincs engedélyezve a javascript.
Thomas, a gőzmozdony - Száguldjunk!

Thomas, a gőzmozdony - Száguldjunk!

Vízvarázs - Színezz vízzel, szárítsd meg, majd színezd ki újra!

2 499.- Ft
1 999.- Ft
-20%
100 pont
Megjelenés:
2021.06.16.
Oldalszám:
10
Teljesen tiszta és sokszor használható! A színes képek a Vízvarázs-ecset segítségével varázsolhatók a fehér oldalakra, majd száradás után újra láthatatlanná válnak. Így akár utazás közben is többször újrajátszható, tiszta móka vár a gyermekekre!
ÚTMUTATÓ SZÜLŐKNEK
Tanuljon játszva gyermekével izgalmas képességfejlesztő módszerünk, a Vízvarázs oktatórendszer segítségével! A könyv négy színes jelenete a Vízvarázs-ecsettel megjeleníthető, izgalmas felfedezéseket kínál. Miközben rabul ejtik a varázslatos oldalak, a gyermek minden egyes témánál alapvető készségeket gyakorol. A következő hasznos tanácsok segítségével a lehető legnagyobb hatékonysággal vezetheti a képességfejlesztő folyamatot: • Hangosan olvassa fel a gyermeknek a jelenethez tartozó utasításokat. • Bátorítsa, hogy válaszoljon a kérdésekre, keresse meg a hiányzó képeket, és rajzoljon a feladatnak megfelelően. • Lendítse tovább egy-egy tanáccsal, ha megakad. • Tegyen fel kérdéseket a feladatokkal kapcsolatban, hogy meggyőződjön róla, a gyermek mindent megértett-e. • Dicsérje meg a gyermeket, ha helyesen válaszol vagy elvégez egy feladatot. • Élvezze a közös játékot.
A Thomas és barátai Vízvarázs könyv használatával a gyermek alapvető képességei fejlődnek, ügyesebben fog összeillő képeket párosítani, egyszerű formákat és alapszíneket azonosítani, kísérletezni egyszerű alakzatok és képek rajzolásával, valamint növekszik a szókincse is. A színes képek száradás után eltűnnek, így a gyermek újra és újra megismételheti a feladatokat, a „varázslatosan” előtűnő képek pedig olyan sikerélményt adnak, melynek köszönhetően biztosan vissza is tér majd a gyakorláshoz.