Nincs engedélyezve a javascript.
Csillagok meséi

Csillagok meséi

Történetek csillagképekről a világ minden tájáról

3 999.- Ft
3 199.- Ft
-20%
160 pont
Szerző:
Illusztrátor:
Megjelenés:
2020.09.28.
Oldalszám:
96
Az emberek évezredek óta csodálják az éjszakai égboltot, nem csoda, hogy számos legenda született a tündöklő csillagokról. Egyes történetek bosszúszomjas istenekről és istennőkről, szörnyekről és hősökről szólnak. Más mesék a természeti világ jelenségeit értelmezik, és az univerzum titkaira adnak magyarázatot.

Ez a lenyűgöző könyv a világ különöző pontjain látható csillagképekről szól. Olvasás közben eljuthatunk az ókori Görögországtól Észak-Amerikáig, Afrikától Kínán át a dél-csendes-óceáni szigetekig. Anita Ganeri, a díjnyertes szerző szövegét Andy Wilx gyönyörű, részletgazdag grafikája egészíti ki. Ketten együtt varázslatos könyvet hoztak létre, amelyet az eljövendő nemzedékek is kincsként őriznek meg.

További könyvek

Hozzászólások

Móra Könyvkiadó
Móra Könyvkiadó
október 2. 10:40
Köszönjük észrevételét. A legendamesék műfajilag nagyon közel állnak a tündérmesékhez, ezért nehéz éles határt húzni a kettő között. Hat éves kortól beszélünk klasszikus meseolvasós időszakról, a Csillagok meséi könyv történetei megfelelőek ezen korosztály számára, hiszen mind az elbeszélésmódjuk, mind a vizuális világuk ezen korosztályhoz alkalmazkodik.
Ughy Szabina – Irodalmi szerkesztő
Ildikó Szilágyi
Ildikó Szilágyi
szeptember 30. 22:00
Tisztelt Szerkesztőség! Kérem javítani az életkori besorolást 6 éves korról 10-12 éves korra, mivel legendamesékről szól e csodás gyűjtemény. Köszönöm! Sz. Ildikó