Nincs engedélyezve a javascript.
Elmemozgató nyelvi játékok

Elmemozgató nyelvi játékok

2 999.- Ft
2 399.- Ft
-20%
120 pont
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
240
A szerző könyce izgalmas játékra hívja az általános iskolás és középiskolás olvasókat: a több mint félszáz nyelvi játékkal és fejtörővel bárki próbára teheti nyelvérzékét, tárgyi tudását és képzeletét.

A szerző könyve izgalmas játékra hívja az általános iskolás és középiskolás olvasókat: a több mint félszáz nyelvi játékkal és fejtörővel bárki próbára teheti nyelvérzékét, tárgyi tudását és képzeletét.


A feladatokat a szerző három témakörre osztotta:


1.  már létező szavakból megadott szabályok alapján új szavak létrehozása
2. ismert és kevésbé ismert szólásokkal kapcsolatos feladatok
3. valamilyen szempontból rendkívüli, érdekes mondatok és szövegek értelmezése, átértelmezése.


A játékosok a feladatok megoldása során átélhetik a nyelvformálás felszabadító örömét, sőt: akinek kedve tartja, saját kútfőből gyarapíthatja is a feladatokat.


A kötet felhasználható vetélkedők összeállításához, a magyarórák színesítéséhez, szülő és gyermek egyaránt szórakoztató időtöltést találhat benne. Játék közben mindenki átélheti a nyelvformálás felszabadító örömét - sőt, akinek kedve tartja, saját kútfőből gyarapíthatja is a feladatokat!

Ezt az anyanyelvi vetélkedőt Hernádi Sándorné állította össze az alsó tagozat 3-4. osztályosainak Hernádi Sándor: Elmemozgató nyelvi játékok című könyvének fölhasználásával.


Jó szórakozást, kellemes és hasznos vetélkedést kívánunk!

A képre kattinta, letölthető.


 


 


 


 


A könyv megjelenését támogatta a

Pedagógiai segédanyag

Letöltés

Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok