Nincs engedélyezve a javascript.
Pityke és Prém

Pityke és Prém

2 999.- Ft
2 399.- Ft
-20%
120 pont
Szerkesztő:
Megjelenés:
2018.
Oldalszám:
480
Olvass bele
A pitykések birodalmában szigorú rendet tart a keménykezű királynő. Ám az erdő állatbőrt viselő vademberei, a prémesek felkelnek az elnyomás ellen, a határon ellenséges hadsereg állomásozik, és a pórnép is zúgolódik. Minderről mit sem tudnak a királynő ikerlányai: Govalinda és Prillaszári, akik tizenhetedik születésnapjukra készülődnek.

Az ünnepség reggelén védett világukba betör egy prémes, aki nemcsak a palotát dúlja fel, hanem a jövőjüket is. Vajon képesek lesznek a királykisasszonyok a birodalom lakóival együtt leküzdeni a tomboló gyűlöletet, vagy kitör a mindenkit elsöprő háború?

A könyv megjelenését támogatta az

A Pityke és Prém 2019-ben Az Év gyerekkönyve díj shortlist-jén szerepelt, hajszál híján maradt le A gömb című könyvvel szemben.
A sodró lendületű kalandregény mesés környezetben mutatja be a hatalom legfőbb jellemzőit és a társadalmi rétegeket, a királyságot, a demokráciát, a leszakadt, alulművelt rétegeket, a természetbe visszavonult, vele egységben élő embereket, mindezek találkozását, illeszkedési nehézségeit és egy kísérletet ezek harmonizálására.

Kiadványunk elérhető e-könyv formában is az alábbi oldalakon:

www.ekonyv.hu

www.book24.hu

Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok
Kapcsolódó cikkek
9 cikk
Megnézem
Kapcsolódó termékek
Majoros Nóra további művei
Ezt olvastad? A szerkesztő ajánlja
Kapcsolódó írások

Hozzászólások