Nincs engedélyezve a javascript.
Segítség, állat!

Segítség, állat!

2 499.- Ft
1 874.- Ft
-25%
94 Pont
Illusztrátor:
Megjelenés:
2019.04.23.
Oldalszám:
160
A polip tényleg hasonlít az emberre? Előfordult már, hogy mégiscsak a gólya hozta a gyereket? Az éhes víziló ráfanyalodik a húsra? És miért hívják így a mosómedvét, ha nem is mos? Amire több évtizede vártak a lelkes olvasók, most végre megtörtént: Nógrádi Gábor folytatta a legendás Segítség, ember! című kötetét. Az új kiadványban harminc állat kapott helyet, akik ezúttal is fergetegesen szórakoztató állatmonológokban mesélnek magukról és fő ellenségükről, az emberről. A szórakoztatás, akárcsak az előző kötetben, most is ismeretterjesztéssel párosul - mire a kiadvány végére érünk, a sok nevetés mellett szinte észrevétlenül megtanuljuk a szereplő állatok valamennyi jellegzetes szokását, megismerjük étrendjét és lakhelyét. A kötet rajzait Ritter Ottó készítette.

Könyvbemutató a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Április 26., péntek
14:00-15:00
Szabó Magda terem / Millenáris, D épület


Segítség, megújultam! Beszélgetés Nógrádi Gáborral
A rendezvényen a közönség nem csupán az újrarajzolt életműsorozatot ismerheti meg, hanem Nógrádi Gábor legfrissebb könyvét is, a Segítség, állat!-ot.
Résztvevők: Nógrádi Gábor író, Ritter Ottó illusztrátor, Dóka Péter szerkesztő, Koltai Róbert színművész


***

A könyvbemutató után Nógrádi Gábor és Ritter Ottó, a kötet illusztrátora dedikál a Móra Kiadó standjánál, a Tánszínház előcsarnokában

Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok

Hozzászólások