Nincs engedélyezve a javascript.

LÜK

Játszva leszel okosabb!

Mi ez?

Mi ez?

A L(ogika) Ü(gyesség) K(itartás) Európa legnagyobb múltra visszatekintő fejlesztő termékcsaládja. 50 év pedagógiai tapasztalatára építő, játékos képeségfejlesztő rendszer, mely egyesíti magában a játszva tanulás önfeledt örömét és gyors eredményét.

Hogyan használjuk?

Hogyan használjuk?

A játék a megoldást és ellenőrzést segítő ún. LÜK OKOSTÁBLÁ-ból és a hozzá választható, több mint 100, különböző témájú füzetből áll. A tábla egyszeri megvásárlása után szabadon válogathatnak a legkülönfélébb tematikájú füzetekből a gyermek érdeklődésének, fejlesztési igényeinek függvényében (pl. logika, matematika, magyar nyelvtan, szövegértés). A 24–32 oldalas füzetek a képességfejlesztés ideális eszközei.

Miért hasznos?

Miért hasznos?

A nyolcvanas évek óta egyre több kutatás bizonyítja, mennyire meghatározóak a későbbi tanulási képességek szempontjából az első néhány évben szerzett tanulási élmények, ezért a szülők mind nagyobb része kezeli hangsúlyosan már az óvoda előtt és alatt is gyermeke játékos fejlesztését.

Kinek mit?

Kinek mit?

Az óvodáskorú gyerekeket ötéves korukig a manipuláció öröme mozgatja leginkább – minden megfognak, minden cselekvést vagy cselekvéssorozatot fáradhatatlanul ismételnek, az ismétlés által tanulnak, ez jelenti számukra az örömöt, és erősíti biztonságérzetüket is.

Bambino LÜK
A LEGKISEBBEKNEK
Megnézem
Bambino LÜK 3+
Bambino LÜK 4+
Bambino LÜK 5+
Mini LÜK
JÁTSZVA LESZEL OKOSABB
Megnézem
Iskola-előkészítő
Mini LÜK 1. osztály
Mini LÜK 2. osztály
Mini LÜK 3. osztály
Mini LÜK 4. osztály
Pocket
ZSEBEDBEN A TUDÁS
Megnézem
Pocket LÜK 5+
Pocket LÜK 7+
LÜK
MESTERFOKON A LÜK-KEL
Megnézem

LÜK - Országos bajnokság

Évről évre mintegy 10.000 kisiskolás vesz részt a LÜK-bajnokságon, mely országszerte minden általános iskolában meghirdetésre kerül.