Nincs engedélyezve a javascript.
Könyv

Kategóriák

0-3
(177)
3+
(515)
6+
(570)
9+
(327)
12+
(107)
15+
(70)
18+
(91)
LÜK
(172)
Móra Fun
(246)
Móra Music
(13)
Szülőknek
(29)
Hangoskönyvek
(6)
Idegen nyelvű kiadványok
(51)
BOOKR Kids Mesetár
(3)
Sorozatok/Életművek
(376)

Korosztályok

03ikon.png
3ikon.png
6ikon.png
9ikon.png
12ikon.png
15ikon.png
18ikon.png

Volt egy ötletünk, lett egy outletünk!

Tudjuk, hogy az outlet nem magyar szó, viszont ennél jobban semmi sem írja körül azt, amit ezen az oldalon kínálunk neked.

Miket is találsz itt?

Ha ismered a LÜK-öt, tudod, hogy évről évre folyamatosan újabb és újabb füzetekkel bővítjük a sorozatot. A végtelen bővülés – ahogy például a túlfújt lufi esete is mutatja – sosem jó, ezért úgy döntöttünk, hogy azokat a füzeteket, amelyeket kivezetünk a kínálatból, ezentúl outlet áron adjuk, így olcsón juthattok gyakorlási lehetőséghez, nálunk pedig felszabadul a hely a friss LÜK-füzetek számára.

Ez a lehetőség akkor is izgalmas lehet, ha még nem ismered a LÜK-öt, hiszen az outletkínálatból rendelve nagyon kedvező áron próbálhatod ki Európa kedvenc fejlesztő játékát.

Tudd meg, hogyan működik a bambinoLÜK!

https://youtu.be/ieJDucfP_RU

Tudd meg, hogyan működik a miniLÜK!

https://youtu.be/QbWk7q0e-zs

Kinek, miért, hogyan? Mindent a LÜK-ről három percben:

https://youtu.be/Dhp3h9HkLmY

Sőt nemcsak kezdőknek, de szuperhaladóknak is tartogatunk szuper kedvező ajánlatot: ők a 24-es LÜK-táblával és a hozzájuk tartozó füzetekkel tehetik próbára tudásukat.

Az outletkínálatot új füzeteink beérkezése függvényében folyamatosan töltjük, így érdemes gyakran benézned, ha extra kedvező árú LÜK-füzeteket keresel!
Sorrend: