Nincs engedélyezve a javascript.
Asterix 28. - Asterix és a varázsszőnyeg

Asterix 28. - Asterix és a varázsszőnyeg

2 499.- Ft
1 999.- Ft
-20%
100 pont
Illusztrátor:
Fordító:
Sorozat:
Megjelenés:
2019.10.07.
Oldalszám:
48
Szokatlanul hosszú szárazság sújt egy indiai királyságot, ezért uralkodója elküldi Galliába bizalmasát, Szanzsé fakírt, hogy hozza magával a messze földön híres Hangjanixet, a dalával eső fakasztására képes bárdot. Az idő szorít, mert ha ezeregy órán belül nem esik csapadék, a gonosz Gombarah guru feláldozza az isteneknek a rádzsa gyönyörű lányát, Hadszaszárét. A hosszú útra természetesen Asterix és Obelix is elkísérik barátjukat, és már szó szerint repülnek is a Gangesz völgye felé…

Mennyire vagy jártas az Asterix képregény-sorozat történeteiben? Teszteld tudásod ITT és most!

Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem

Hozzászólások

Krisztián Ábrahám
Krisztián Ábrahám
2019. október 22. 0:26
Van értelme ilyen hozzászólást írni? :) Hálás köszönet illeti a Móra kiadót, hogy beteljesíti annyi év után gyerekkori álmunkat, s felkarolta az Asterix-sorozat kiadását igényes kivitelben, magyarázatokkal ellátva. Nagyon szép az egész :) Ne vegyék szívükre a negatív hozzászólásokat, a kritika mindig a kritikusról szól. Volt, aki 1967-ben a Beatles "Bors őrmester" albumát is lehúzta :)
Tibor Győri
Tibor Győri
2019. október 18. 19:13
Van értelme ilyen minőségben kiadni az Asterixeket? Amatőr fordítás, a tördelő a kiadványszerkesztés alapjaival sincs tisztában. Nincs rendes belső margó tervezve, nem lehet rendesen szétnyitni és olvasni. Nagyon csúnya az egész.