Nincs engedélyezve a javascript.

Jum, a sötét szerzet

Olga, a papírlány 2.

Beköszöntött a tél, Balicót vastag hótakaró borítja, közeleg a karácsony. A falubeliek vacognak a mindent átható fagytól, ezért Olga meséivel próbálja felmelegíteni a szívüket. Van egy új története, amely a kivágott erdő helyén tátongó ürességből született. Ez az űr eszébe juttat valakit, akire hűséges kutyája, Valdo is emlékszik.
Korcsoport:
9+
Kategória:
Regények
Illusztrátor:
Megjelenés:
2019.10.16.
Oldalszám:
224
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO3985
EAN:
9789634863960
Méret [mm]:
145 x 210 x 22
Tömeg [g]:
344
Eredeti ár:
3 499 Ft
Online ár:
2 869 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Mennyiség:
57 pont
Leírás
Beköszöntött a tél, Balicót vastag hótakaró borítja, közeleg a karácsony. A falubeliek vacognak a mindent átható fagytól, ezért Olga meséivel próbálja felmelegíteni a szívüket. Van egy új története, amely a kivágott erdő helyén tátongó ürességből született. Ez az űr eszébe juttat valakit, akire hűséges kutyája, Valdo is emlékszik. Nem csoda, hiszen aki egyszer találkozik Jummal, a sötétségből szőtt lénnyel, az többé nem felejti el őt.
Ennek az alaktalan, lomha lénynek nincs se keze, se lába. Öblös hangja egy feneketlen kút visszhangjához hasonlítható. Egész lénye maga a sötétség és az üresség. Az üresség, amely akkor támad bennünk, amikor elveszítünk valakit, aki, vagy ami nagyon kedves volt számunkra. Jumhoz több olyan történet is kapcsolódik, amitől sokan ódzkodnak. Pedig mindegyik történet egy-egy ajándék Olga részéről azok számára, akiknek szükségük van rá. Mert ezek a mesék vígasztalnak, felemelnek, egyszóval világosságot hoznak életünkbe.

Elisabetta Gnone, a hazánkban is sikeres Fairy Oak sorozat szerzője Olga, a papírlány-trilógiájában hol megható, hol mulatságos, hol izgalmas jelenetekben, megragadó érzékenységgel mesél. A különleges utazás című kötetben önismeretről, önmagunk elfogadásáról és felvállalásáról, a Jum, a sötét szerzet című második részben a veszteségek feldolgozásáról, hiányérzetről, reményről, a Talányka című, harmadik kötetben pedig a felelősségvállalás, felnőtté válás nehézségeiről. A trilógia rávilágít a bennünk és kapcsolatainkban rejlő törékenységre, tökéletlenségre, amellyel nem csak a könyvet olvasó kamaszok, de mi felnőttek is gyakran küzdünk.

Ezek is érdekelhetnek!
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
Nézz bele
5 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
Kapcsolódó cikkek
4 cikk
Megnézem
Elisabetta Gnone további művei
Linda Toigo további művei
Dobosiné Rizmayer Rita további művei
A sorozat további részei