Nincs engedélyezve a javascript.
Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod?

Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod?

Móra családi iránytű

2 499.- Ft
1 999.- Ft
-20%
100 pont
Szerző:
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
48
Mi lehet az oka, hogy sok gyermek visszatartja a székletét, vagy csak pelenkába hajlandó székletet üríteni? A Kakapara című kötet erre a sok család életét megkeserítő kérdésre keresi a választ. Az első, szülőknek szóló fejezet a gyermek egészséges székletürítési szokásainak kialakításában segít. A második fejezet 4-10 éves korosztály számára érthető nyelven magyarázza el a tápcsatorna működését. A rövid leírások erősíthetik a gyermek önkontrollját. Az utolsó fejezetben a gyermekek székrekedését három relaxációs mese oldja.

Simkó Anna a Heim Pál Kórházban dolgozó pszichológusként és három gyermek édesanyjaként évek óta foglalkozik székletvisszatartással kapcsolatos problémákkal. A Kakapara az első könyve.

A TARTALOMBÓL:

Szülőknek a kakilási nehézségekről
A szobatisztaság kialakulása
Kakiutazás
Hogyan készül a kaki?
Segítő mesék gyerekeknek
Bevezető a gyerekeknek a relaxációs/segítő mesékhez
Az eltömődött csatorna
Belső utazás
A faúsztatás

„Gyermekünk viszonyát a világ dolgaihoz legfőképpen mi alakítjuk. Érdemes végiggondolni, mi magunk mennyire kezeljük természetesen a székletet, a kakilást, undorodunk-e tőle, vagy kizárólag viccelődve beszélünk róla.”

A Móra Kiadó MÓRA CSALÁDI IRÁNYTŰ sorozata a szülőknek szóló önsegítő könyvek legjavából válogat. Az eddigi köteteket német vagy angol nyelven író, nemzetközileg elismert nevelési szakértők írták a kineziológiától a gyerekkori agresszivitáson át a tudatos médiahasználatig. A Kakapara a sorozat első saját fejlesztésű darabja, amelyben a szerző nem csak a szülőket, de a székrekedéssel küzdő gyermekeket is megszólítja.

A könyv megjelenését támogatta a

Letölthető relaxációs mesék

Kakapara - Bevezető a relaxációs mesékhez

Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható Bevezető gyerekeknek, a székrekedését oldó három relaxációs meséhez. Elmondja a szerző, Simkó Anna.

Kakapara - Relaxációs mese 1. - Az eltömődött csatorna

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből az első, Simkó Anna tolmácsolásában.

Kakapara - Relaxációs mese 2. - Belső utazás

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből a második, Simkó Anna tolmácsolásában.


Kakapara - Relaxációs mese 3. - A faúsztatás

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből a harmadik, Simkó Anna tolmácsolásában.


További könyvek

Hozzászólások