Nincs engedélyezve a javascript.

Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod?

Móra családi iránytű

Mi lehet az oka, hogy sok gyermek visszatartja a székletét, vagy csak pelenkába hajlandó székletet üríteni? A Kakapara című kötet erre a sok család életét megkeserítő kérdésre keresi a választ. Az első, szülőknek szóló fejezet a gyermek egészséges székletürítési szokásainak kialakításában segít. A második fejezet 4-10 éves korosztály számára érthető nyelven magyarázza el a tápcsatorna működését.
Korcsoport:
18+
Megjelenés:
2016.
Oldalszám:
48
Raktári kód:
MO2999
EAN:
9789634150275
Méret [mm]:
167 x 200 x 4
Tömeg [g]:
139
Eredeti ár:
2 499 Ft
Online ár:
2 049 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Leírás
Mi lehet az oka, hogy sok gyermek visszatartja a székletét, vagy csak pelenkába hajlandó székletet üríteni? A Kakapara című kötet erre a sok család életét megkeserítő kérdésre keresi a választ. Az első, szülőknek szóló fejezet a gyermek egészséges székletürítési szokásainak kialakításában segít. A második fejezet 4-10 éves korosztály számára érthető nyelven magyarázza el a tápcsatorna működését. A rövid leírások erősíthetik a gyermek önkontrollját. Az utolsó fejezetben a gyermekek székrekedését három relaxációs mese oldja.
Simkó Anna a Heim Pál Kórházban dolgozó pszichológusként és három gyermek édesanyjaként évek óta foglalkozik székletvisszatartással kapcsolatos problémákkal. A Kakapara az első könyve.

A TARTALOMBÓL:

Szülőknek a kakilási nehézségekről
A szobatisztaság kialakulása
Kakiutazás
Hogyan készül a kaki?
Segítő mesék gyerekeknek
Bevezető a gyerekeknek a relaxációs/segítő mesékhez
Az eltömődött csatorna
Belső utazás
A faúsztatás

„Gyermekünk viszonyát a világ dolgaihoz legfőképpen mi alakítjuk. Érdemes végiggondolni, mi magunk mennyire kezeljük természetesen a székletet, a kakilást, undorodunk-e tőle, vagy kizárólag viccelődve beszélünk róla.”

A Móra Kiadó MÓRA CSALÁDI IRÁNYTŰ sorozata a szülőknek szóló önsegítő könyvek legjavából válogat. Az eddigi köteteket német vagy angol nyelven író, nemzetközileg elismert nevelési szakértők írták a kineziológiától a gyerekkori agresszivitáson át a tudatos médiahasználatig. A Kakapara a sorozat első saját fejlesztésű darabja, amelyben a szerző nem csak a szülőket, de a székrekedéssel küzdő gyermekeket is megszólítja.
nka_logo_webre-1.png

A könyv megjelenését támogatta a

Letölthető relaxációs mesék

Kakapara - Bevezető a relaxációs mesékhez

Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható Bevezető gyerekeknek, a székrekedését oldó három relaxációs meséhez. Elmondja a szerző, Simkó Anna.

Kakapara - Relaxációs mese 1. - Az eltömődött csatorna

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből az első, Simkó Anna tolmácsolásában.

Kakapara - Relaxációs mese 2. - Belső utazás

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből a második, Simkó Anna tolmácsolásában.


Kakapara - Relaxációs mese 3. - A faúsztatás

A Kakapara – Nagy dolog? Kis dolog? Te hogyan gondolod? című kötet utolsó fejezetében olvasható, a gyermekek székrekedését oldó három relaxációs meséből a harmadik, Simkó Anna tolmácsolásában.


Ezek is érdekelhetnek!
Hallgass bele
Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok
A sorozat további részei