Nincs engedélyezve a javascript.

Kiara és Ezüsttolvaj

Sárkány Akadémia

Kiara egész életében egyedül volt - egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér.
Korcsoport:
6+
Kategória:
Meseregény
Fordító:
Megjelenés:
2023.08.07.
Oldalszám:
160
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4690
EAN:
9789636033415
Kötésmód:
puha kötés
Méret [mm]:
129 x 198 x 11
Tömeg [g]:
155
Eredeti ár:
2 999 Ft
Online ár:
2 459 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Mennyiség:
49 pont
Leírás
Kiara egész életében egyedül volt - egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér. Egy véletlen találkozás során azonban Kiara ennél sokkal többet talál: megtudja, mi, vagyis ki is az a különleges hang a fejében, és életében először találkozik sárkányával… Vajon hogy tud egy közösség részévé válni valaki, aki mindig csak magára számíthatott? Meg tud-e bízni Kiara a Sárkány Akadémia többi tanulójában, tanáraiban? Mi történik, ha valakit végképp elvakít a bizalmatlanság?
A regény a Sárkány Akadémia második, titkokkal és kalandokkal teli kötete, amely az előző könyvtől függetlenül is élvezetes olvasmány lehet.
Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.

A kötet e-könyv formájában megvásárolható: 
dibook.hu
ekonyv.hu

Ezek is érdekelhetnek!
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Kapcsolódó cikkek
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem