Nincs engedélyezve a javascript.

Kivirágzik minden

A HAGYOMÁNYOSTÓL ELTÉRŐ TARTALMÚ KÖNYV! Amikor Lori nagymamája meghal, a lány világa fenekestül felfordul. Sheryl nagymama volt ugyanis a mindene Lorinak. Gyakorlatilag ő nevelte fel az unokáját, akinek szülei mindig rengeteget dolgoztak. Ráadásul egy másik veszteség is fenyegeti Lorit, édesanyja ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy költözzön el az ő szeretett városából, Bostonból.
Korcsoport:
18+
Kategória:
Regények
Szerkesztő:
Megjelenés:
2022.02.16.
Oldalszám:
368
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4393
EAN:
9789634869689
Kötésmód:
Puhatáblás
Méret [mm]:
138 x 200 x 29
Tömeg [g]:
415
Eredeti ár:
3 499 Ft
Kedvezményes ár:
1 699 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Mennyiség:
Leírás
A HAGYOMÁNYOSTÓL ELTÉRŐ TARTALMÚ KÖNYV! Amikor Lori nagymamája meghal, a lány világa fenekestül felfordul. Sheryl nagymama volt ugyanis a mindene Lorinak. Gyakorlatilag ő nevelte fel az unokáját, akinek szülei mindig rengeteget dolgoztak. Ráadásul egy másik veszteség is fenyegeti Lorit, édesanyja ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy költözzön el az ő szeretett városából, Bostonból. Az érettségi előtt álló főhősünk azonban legalább addig maradni akar, amíg teljesíti nagyanyja utolsó kérését: szétszórja a hamvakat azokban a kertekben, amelyeket Sheryl a legjobban szeretett. A gyönyörű helyeket Seth nagybátyjával, valamint legjobb barátjával, Chrisszel látogatja végig, akibe titokban fülig szerelmes. A búcsúzás nem könnyű, de Lori talán a természettől is tanulva, a különleges kaland végére már másként tekint az elmúlásra. Dacos és nyers stílusa megszelídül, nemcsak önmagával, hanem a családjával is megbékél. Meredith Goldstein önéletrajzi jellegű regénye egyszerre keserű, humoros, romantikus, de legfőképp: reménykeltő, amelynek elolvasása után talán más szemmel nézünk majd a körülöttünk virágzó életre.
Lassan tíz éve lolosabb velünk az élet. 2013 óta több mint harminc könyvünk jelent meg a sorozatban. Az első olvasók közül sokan már felnőtt emberek lettek, és bekerültek az élet sűrűjébe. Mi azonban azt szeretnénk, hogy a rajongók pörgős hétköznapjaiból továbbra se hiányozzanak a „vicces, röhejes vagy épp szánalmas” pillanatok.
Ezért hoztuk létre a LOL+ sorozatot, amely kicsit ütősebb és provokatívabb témákkal foglalkozik. Könyveinkben olyan lányokat ismerhetsz meg, akik időnként nehéz helyzetbe kerülnek, de elég bátrak ahhoz, hogy hűek maradjanak önmaguk.

Kiadványunk elérhető e-könyv formában is az alábbi oldalakon:

www.ekonyv.hu

www.book24.hu

www.dibook.hu

Az e-könyv megjelenését támogatta a Magyar Kultúráért Alapítvány.

Az e-könyv megjelenését támogatta a Magyar Kultúráért Alapítvány.

Ezek is érdekelhetnek!
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
Kapcsolódó cikkek
2 cikk
Megnézem
Kalapos Éva Veronika további művei
Szakonyi Csilla további művei
A sorozat további részei