Nincs engedélyezve a javascript.

Sportszelfi

Avagy a sportolás művészete

A sport és az irodalom közelebb áll egymáshoz, mint gondolnánk. Leúszni egy hosszú távot, a kapuba találni a labdával, a hegyek között tekerni a pedált, pingpongcsatát vívni a kertben felállított asztalon egy vasárnap délután - mindez hasonló élményt szerez, ugyanúgy "feldobja" a napunkat, mint egy jó könyv vagy egy felemelő színházi előadás.
Korcsoport:
9+
Kategória:
Versek
Illusztrátor:
Megjelenés:
2021.08.30.
Oldalszám:
112
Szállítás:
2-4 munkanap
Raktári kód:
MO4302
EAN:
9789634868354
Kötésmód:
keménytábla
Méret [mm]:
150 x 200 x 16
Tömeg [g]:
332
Eredeti ár:
2 999 Ft
Online ár:
2 459 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

Mennyiség:
49 pont
Leírás
A sport és az irodalom közelebb áll egymáshoz, mint gondolnánk. Leúszni egy hosszú távot, a kapuba találni a labdával, a hegyek között tekerni a pedált, pingpongcsatát vívni a kertben felállított asztalon egy vasárnap délután - mindez hasonló élményt szerez, ugyanúgy "feldobja" a napunkat, mint egy jó könyv vagy egy felemelő színházi előadás. A sport is művészet: a test művészete. Nem véletlen, hogy sok kortárs írónak, költőnek nemcsak az írás a szenvedélye, hanem rendszeresen sportolnak is. Már a tavaly megjelent, a vándortáborokat népszerűsítő Erdőszelfi című verseskötet is bebizonyította, amit idei párja, a Sportszelfi is megerősít: a kortárs költők, írók saját sportélményeikre támaszkodva valódi kedvet tudnak csinálni az aktív életmódhoz. Ráadásul mindezt szórakoztatóan, humorosan teszik. A Sportszelfiben szereplő, 7-9, 10-12 éves és 13 évnél idősebb gyerekeknek szóló versekben, kisprózákban és a hozzájuk kapcsolódó kedves illusztrációkon a legkülönfélébb sportágakkal találkozhat az olvasó - de mindegyik írás középpontjában ugyanaz a semmihez sem fogható érzés áll: a mozgás öröme.
Ezek is érdekelhetnek!
Olvass bele
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Ritter Ottó további művei
Eszéki Erzsébet további művei