Nincs engedélyezve a javascript.
Kivirágzik minden

Kivirágzik minden

Eredeti ár:
3 499 Ft
Online ár:
2 799 Ft

Árakkal kapcsolatos információk


A webáruházunkban (mora.hu) felsorolt árak csak az itt értékesített termékekre vonatkoznak.


Eredeti ár: a könyvre nyomtatott ár, a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, ami megegyezik a bolti árral (bolti akciók esetét kivéve)


Online ár: csak saját webáruházunkban (www.mora.hu) leadott megrendelés esetén érvényes


Bevezető ár: az első megjelenéshez tartozó kedvezményes ár (előrendelés esetén is érvényes)


Kedvezményes ár: a Móra által egyedileg kalkulált kedvezményes ár, amely csak meghatározott időszakokra érvényes

140 pont
Szerkesztő:
Megjelenés:
2022.02.16.
Oldalszám:
368
Olvass bele
Amikor Lori nagymamája meghal, a lány világa fenekestül felfordul. Sheryl nagymama volt ugyanis a mindene Lorinak. Gyakorlatilag ő nevelte fel az unokáját, akinek szülei mindig rengeteget dolgoztak. Ráadásul egy másik veszteség is fenyegeti Lorit, édesanyja ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy költözzön el az ő szeretett városából, Bostonból. Az érettségi előtt álló főhősünk azonban legalább addig maradni akar, amíg teljesíti nagyanyja utolsó kérését: szétszórja a hamvakat azokban a kertekben, amelyeket Sheryl a legjobban szeretett. A gyönyörű helyeket Seth nagybátyjával, valamint legjobb barátjával, Chrisszel látogatja végig, akibe titokban fülig szerelmes. A búcsúzás nem könnyű, de Lori talán a természettől is tanulva, a különleges kaland végére már másként tekint az elmúlásra. Dacos és nyers stílusa megszelídül, nemcsak önmagával, hanem a családjával is megbékél. Meredith Goldstein önéletrajzi jellegű regénye egyszerre keserű, humoros, romantikus, de legfőképp: reménykeltő, amelynek elolvasása után talán más szemmel nézünk majd a körülöttünk virágzó életre.
Lassan tíz éve lolosabb velünk az élet. 2013 óta több mint harminc könyvünk jelent meg a sorozatban. Az első olvasók közül sokan már felnőtt emberek lettek, és bekerültek az élet sűrűjébe. Mi azonban azt szeretnénk, hogy a rajongók pörgős hétköznapjaiból továbbra se hiányozzanak a „vicces, röhejes vagy épp szánalmas” pillanatok.
Ezért hoztuk létre a LOL+ sorozatot, amely kicsit ütősebb és provokatívabb témákkal foglalkozik. Könyveinkben olyan lányokat ismerhetsz meg, akik időnként nehéz helyzetbe kerülnek, de elég bátrak ahhoz, hogy hűek maradjanak önmaguk.

Kiadványunk e-könyv formában is elérhető az alábbi oldalakon:

www.ekonyv.hu
www.dibook.hu

További könyvek
Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem
Kalapos Éva Veronika további művei
Szakonyi Csilla további művei
A sorozat további termékei