Nincs engedélyezve a javascript.
Széltestvér és Napkelte
-35%

Széltestvér és Napkelte

Hagyományos mesék rendhagyó családokról

3 999.- Ft
2 599.- Ft
-35%
130 pont
Illusztrátor:
Megjelenés:
2020.10.20.
Oldalszám:
160
Olvass bele
Izlandtól Szudánig a világ megannyi országából kerültek ebbe a kötetbe különleges mesék. Olvashatunk jóságos mostoháról, emberré vált oroszlánról, kisfiút örökbefogadó méhecskéről, egy lányról, akinek három férje volt, meg egy királyról, akinek hét felesége.

Elmondhatatlanul gyönyörű, mágikus, gyógyító és felszabadító történetek találhatók ebben a könyvben. Minden mese újabb kapu egy megértőbb és elfogadóbb világ felé. Sőt, olvasás közben azt érezhetjük, hogy ez a megértő és elfogadó világ valójában mindig is itt volt körülöttünk. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük és megteremtsük. Hiszen mi a mesemondás? A kötetben olvasható egyik történet végén ez is kiderül: "megpróbálni annyit összerakni a valóságból, amennyit csak lehet, abból a kevéske ismeretből, ami a rendelkezésünkre áll."

dr. Gyurkó Szilvia

A kötet megvásárlásával Ön gyermekotthonban élő gyerekeket támogat a Világszép Alapítvány segítségével, amely 10 éve ad egyéni figyelmet és elfogadó szeretetet a gyermekvédelmi gondoskodásban élő kicsiknek és nagyoknak tábor, mentor, mesemondó programja, illetve inkluzív óvodája és Létra Klub nevű élményközpontja által.

Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Hallgass bele
1 audió
Belehallgatok
Kapcsolódó cikkek
2 cikk
Megnézem