Nincs engedélyezve a javascript.
Időradír

Időradír

Zenés képeskönyv lemezzel és poszterrel

4 499.- Ft
3 374.- Ft
-25%
169 Pont
Illusztrátor:
Oldalszám:
48
Bíró Eszter, a népszerű előadóművész 2013 óta énekel a gyerekeknek, Állati Zenés ABC című lemezéért 2014-ben Fonogram-díjat kapott, és az album az év gyereklemeze lett. Az Időradír a harmadik olyan könyve, amely zenés CD-vel együtt jelenik meg. A kiadvány a világórát összetörő Időmanó meséjével, valamint tizenöt dal segítségével mesél humorosan az időről és annak múlásáról, amelyet néha felgyorsítanánk, máskor lelassítanánk az időradír segítségével. A kötet tartalmazza az összes dal szövegét, valamint számos interaktív, a kiadványhoz kapcsolódó játékot. A zenét Födő Sándor „Fodo”, a dalok szövegeit Hegyi György, Marék Veronika, Varró Dániel és Weöres Sándor írta. Az illusztrációt Molnár Jacqueline készítette.

A lemezen közreműködik: Bíró Eszter, Födő Sándor, Horváth Charlie, Oláh Ibolya, Rohmann Ditta, Szalóki Ági, Szolnoki Péter, Cserta Balázs, Csókás Zsolt, Gyenge Lajos, Hámori János, Hámori Máté, Hegedűs Máté, Bősz Mirkó, Födő Benjamin, Födő Noa, Magyar Állami Operaház gyermekkórusa, vezényel Hajzer Nikolett

A lemez megjelenését támogatta az

A könyvhöz kapcsolódó gyerekprogram a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Április 28., vasárnap / Gyerekbirodalom
11.00-11.30


Zenés-mesés ízelítő Bíró Eszter: Időradír c.könyvéből
Közreműködnek: Bíró Eszter (énekesnő), Födő Sándor "Fodo"(zeneszerző, ütős) és Hámori Máté (gitáros) A program után Bíró Eszter és Födő Sándor "Fodo" dedikálja Időradír című könyvét és lemezét.

További könyvek
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
1 cikk
Megnézem

Hozzászólások