Nincs engedélyezve a javascript.
Budapest környéke
-30%

Budapest környéke

Brúnó Budapesten 6.

4 999.- Ft
3 499.- Ft
-30%
175 pont
Szerző:
Megjelenés:
2021.04.09.
Oldalszám:
304
Olvass bele
A hatkötetesre tervezett sorozat tematikusan és mesésen mutatja be Budapest gyerekek számára érdekes helyeit. A Budapest környéke című kötetből a fővárost körülvevő érdekességeket ismerhetjük meg. A könyvhöz foglalkoztatófüzet is készült.
Tudod-e, hogy a Budakeszi Vadasparkban több mint ötvenféle állatot láthatsz? Tudod-e, hogy Vácrátóton van egy szép botanikus kert? Jártál már a Gödöllői Királyi Kastélyban, a solymári várban vagy a szentendrei Skanzenben? Tudod-e, hogy Veresegyházon medvéket etethetsz, Gödön pedig fürödhetsz a Dunában? Bartos Erika, a Bogyó és Babóca sorozat írója és rajzolója, akinek munkásságát számos hazai és nemzetközi díjjal ismerték el, egy kedves történet és részletgazdag rajzok segítségével kalauzolja végig az óvodáskorú olvasót Budapest környékének nevezetes helyszínein.
b6_1-2.png
b6_2.png
b6_3.png
b6_4.png
BRÚNÓ BUDAPESTEN MOBILALKALMAZÁS

BRÚNÓ BUDAPESTEN MOBILALKALMAZÁS

Szeretnéd látni Budapest és környékének sok-sok csodáját, amiket Brúnó is végigjárt? A Brúnó Budapesten alkalmazás játékos formában kalauzol végig a város legszebb részein, bemutatva a nevezetességeket és látnivalókat.

https://app.brunobudapesten.hu/

Olvass bele
1 előnézet
Beleolvasok
Nézz bele
1 videó
Belenézek
Kapcsolódó cikkek
13 cikk
Megnézem